Noi optiuni pentru utilizatorii Okazii.ro

Bucuresti, 24 februarie 2016 – Imbunatatirea si simplificarea activitatii utilizatorilor se numara constant printre prioritatile Okazii.ro, iar optimizarile realizate recent pe site vin sa confirme acest lucru. De ele beneficiaza in egala masura vanzatorii si cumparatorii care au astfel acces mai usor la serviciile si produsele de care sunt interesati.

Un prim aspect tine de faptul ca produsele pot fi puse in vanzare pe Okazii.ro in mai putin de cinci minute, fara ca utilizatorul sa mai treaca prin procesul de autentificare in cont. Astfel, chiar si cei care nu au inca un cont pe Okazii.ro pot sa adauge produse la vanzare, avand la dispozitie un formular simplu, in care toate optiunile sunt afisate intr-o singura pagina.

De asemenea, orice vizitator al site-ului Okazii.ro va putea sa trimita intrebari despre produse sau servicii prin intermediul forumului, chiar si fara sa detina un cont de utilizator. Totodata, vizitatorii fara cont pot solicita sa primeasca alerte pe e-mail, cu ofertele de care sunt interesati.

Noile optiuni vin in sprijinul unui numar mare de utilizatori care vor sa realizeze tranzactii online, acestia avand acum posibilitatea de a deveni mai activi si de a-si imbunatati rezultatele intr-un timp mai scurt. Conform statisticilor, cei mai activi utilizatori ai site-ului Okazii.ro (atat vanzatori, cat si cumparatori) sunt in Bucuresti, dupa cum rezulta din datele colectate pe parcursul ultimului an.

Iata cateva caracteristici ale tranzactiilor de pe site-ul nostru: in Bucuresti si in judetul Timis se fac mai multe vanzari. Numarul produselor vandute de utilizatorii din Bucuresti este de cel putin doua ori mai mare decat numarul celor cumparate, iar in Timis numarul vanzarilor depaseste de 1,3 ori numarul produselor cumparate. Pe urmatoarele locuri in topul judetelor in care se fac cele mai multe vanzari se situeaza Cluj, Iasi si Prahova.

Door and Window Backdrops for Photography Photo Studio backdrop!Situatia este diferita in Covasna, Tulcea, Teleorman, Olt si Calarasi, judete in care se cumpara online mai mult decat se vinde (de noua ori mai mult in Covasna, de opt mai mult in Tulcea si de sase ori mai mult in celelalte trei judete).

Pe categorii de produse, observam ca cele mai multe achizitii la articole de imbracaminte sunt facute de locuitorii din judetele Maramures, Mehedinti, Teleorman, Caras Severin si Giurgiu. In privinta accesoriilor GSM, cele mai multe cumparaturi se fac din judetele Mures, Bistrita-Nasaud, Covasna, Salaj, Harghita. Cele mai multe carti sunt cumparate in Iasi, Sibiu, Bucuresti, Dolj si Cluj, iar pasionatii de numismatica sunt in numar mai mare in judetele Calarasi, Braila, Satu Mare, Bacau si Mehedinti.

Singurul oras in care cumparatorii prefera predarea personala este Bucuresti, 52% dintre acestia optand pentru aceasta metoda de livrare. Pe locurile urmatoare se claseaza judetele Ilfov (32%), Buzau (28%), Cluj (24%) si Giurgiu (24%). Judetele in care cei mai multi dintre cumparatori aleg livrarea produselor prin curieri sau posta sunt Valcea (85%), Satu Mare(82%), Bistrita Nasaud (80%), Vaslui (79%) si Botosani (77%).

Oricine se poate alatura usor comunitatii utilizatorilor Okazii.ro. Procesul rapid de listare a produselor, modul simplu de a intra in legatura cu vanzatorii sau posibilitatea de a primi cele mai interesante oferte sunt tot atatea motive pentru a vizita Okazii.ro.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert online din Romania, care conecteaza lunar milioane de cumparatori si vanzatori. Cu peste trei milioane de produse listate in toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu