Noi facilități pentru Vânzătorii Okazii.ro

La început de an, Okazii.ro introduce două noi facilități, pentru ca fiecare Vânzător Okazii.ro să-și poată mări considerabil profiturile.

1.  Livrarea multiplă

Vinzi prin Garanția Okazii și vrei să-ți scazi costurile de transport? Oferi Livrare Gratuită prin Cargus Free și vrei să-ți micșorezi numărul de colete trimise separat? Ți-ar plăcea să trimiți un singur colet unui cumpărător care ia de la tine mai multe produse?

Acum poți trimite prin livrarea multiplă. Când un cumpărător ia de la tine mai multe produse cu Garanția Okazii sau Cargus Free, cuplează-le întro singură livrare!

E foarte simplu! Pentru toate produsele care se pot cupla în același colet, ai link-ul „Generează livrare multiplă” chiar în pagina de Comenzi. Iar la generarea documentului de transport AWB, poți configura coletul exact așa cum vrei.

2. Totul e mai simplu cu un cont BRD

Special pentru Vânzătorii afiliați programului Garanția Okazii, activitățile financiare se vor desfășura prin noul nostru cont BRD. Folosește și tu un cont BRD în tranzacțiile din Garanția Okazii, pentru că

  • Banii îți vor ajunge mult mai repede în cont
  • Comisioanele bancare sunt mult mai mici (în anumite cazuri, vei avea comision bancar 0)

Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne la suport@okazii.ro sau sună-ne la 0374-OKAZII (0374-652944)

O zi bună,

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu