Ne-am intalnit cu vanzatorii si am pus la cale lucruri interesante

Daca pana acum intalnirile cu vanzatorii nu au avut un caracter permanent, fiind de obicei legate de evenimente interne organizate de Okazii.ro, intalnirea de saptamana trecuta reprezinta o schimbare de abordare, deoarece aceste reuniuni urmeaza sa devina parte a activitatii noastre curente pe Okazii.ro.

Dorim ca prin intermediul intalnirilor frecvente cu vanzatorii sa imbunatatim comunicarea cu utilizatorii nostri, favorizand transmiterea de informatii despre proiectele pe care intentionam sa le dezvoltam, despre stadiul proiectelor in desfasurare, precum si obtinerea unor reactii si opinii ale vanzatorilor referitoare la imbunatatirea serviciilor.

Cu unii dintre vanzatorii care au fost prezenti la aceasta discutie ne stim de ani buni, pe altii ne-a facut placere sa ii cunoastem cu aceasta ocazie. A fost o discutie cat se poate de libera si constructiva, pentru care ne-am adunat cu totii intr-una dintre salile noastre de conferinte. Nu ne-am simtit insa deloc ca la o conferinta, ci mai degraba am avut sentimentul ca organizam un brainstorming cu o echipa mai extinsa.

Si ideile nu au fost putine! Am luat in discutie teme diverse, de la modul de prezentare a ofertelor pe site (titluri pentru produse, descrieri, promovari), la aspecte legate de conturile de utilizator, de comenzi si de serviciile de curierat.

Noi am notat absolut toate aspectele mentionate de voi si ne vom concentra pe gasirea unor rezolvari eficiente pentru fiecare dintre ele, in masura posibilitatilor. Un prim pas este deja facut, prin introducerea unor noi functionalitati despre care vom veni cu informatii suplimentare in curand si pe blog. De asemenea, ne propunem o frecventa sporita a articolelor si lamurirea unor aspecte semnalate de voi sau observate de noi in cadrul activitatilor de pe site.

Vom continua si intalnirile pentru ca ele constituie un prilej excelent de a va cunoaste pe cat mai multi dintre voi si de a gasi solutii cat mai bune ca sa va sprijinim in activitatea voastra. Pentru ca, rezultatele voastre bune si satisfactia cumparatorilor inseamna, de fapt, succesul nostru. Iar Okazii.ro si-a propus sa fie mai mult decat o platforma de comert online, devenind locul in care fiecare utilizator gaseste si poate valorifica o multime de oportunitati.

Va asteptam in curand la o noua intalnire!

Ovidiu Miron,
Manager Categorie Okazii.ro

 

sleeveless bridesmaid dresses 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu