Modificarea curierului si dupa primirea comenzii

Pentru a putea gestiona mai usor comenzile primite pe Okazii.ro acum poti actualiza curierul si dupa primirea unei comenzi. In acest fel comanda nu mai trebuie anulata si replasata de catre cumparator.

Cum functioneaza?

In sectiunea Contul meu/Comenzi, in dreptul modalitatii de livrare ai la dispozitie o noua optiune „Modifica”. Prin intermediul acesteia poti alege un alt curier pentru comanda primita. Vor fi disponibili doar curierii activati la produsele tale.

Dupa salvarea modificarilor cumparatorul va primi o notificare, pe adresa de e-mail utilizata la plasarea comenzii, prin care va fi informat ca ai solicitat actualizarea curierului si va putea sa accepte modificarile.

Curierul se va actualiza doar dupa ce cumparatorul este de acord si acceseaza link-ul primit pe e-mail (link-ul are o valabilitate de 24 ore). In cazul in care cumparatorul accepta modificarile vei primi in mod automat o notificare din partea noastra.

Prin intermediul noii optiuni nu vor putea fi modificate modalitatile de livrare de la comenzile cu predare personala sau care au fost platite cu cardul.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare te rog sa ne scrii pe adresa suport@okazii.ro.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu