Modificare Termeni si Conditii Okazii.ro

Incepand cu data de 09.08.2012 punctele 4.4 respectiv 4.6.2 din Termenii si Conditiile de utilizare ai Okazii.ro au fost modificate dupa cum urmeaza:

4.4. Consecintele actelor neautorizate la licitatia noastra pe Internet.
Fara a limita protectia legala, noi ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula calitatea de membru al licitatiei noastre pe Internet in cazul in care avem dovada infaptuirii unor acte ilegale referitoare la licitatia noastra sau la utilizatorii serviciilor noastre.
Este interzisa intelegerea intre vanzatori de a practica preturi asemanatoare la produsele de acelasi tip pe care le-au oferit spre vanzare. In cazul in care Organizatorul va sesiza asemenea intelegeri si in cazul in care Organizatorul va sesiza ca asupra unui alt vanzator se fac presiuni de orice tip pentru a practica aceleasi preturi, atunci Organizatorul va bloca respectivele conturi ale vanzatorilor definitv, fara notificare prealabila.
In cazul in care Organizatorul are suspiciuni intemeiate legate de incercari ale utilizatorilor de a frauda licitatiile, acesta poate lua orice masura considera necesara in vederea stoparii actelor de frauda desfasurate de catre utilizatori. In acest sens, Organizatorul are dreptul sa suspende pe o perioada de 7 zile contul utilizatorului suspectat de a desfasura activitati frauduloase sau poate decide inchiderea contului. Organizatorul isi rezerva acest drept, el nefiind obligat in nicio masura si de nicio terta parte sa sanctioneze utilizatorii. Organizatorul are un drept discretionar atat in ceea ce priveste masurile luate, cat si in ceea ce priveste utilizatorii impotriva carora vor fi luate aceste masuri.

4.6.2. Obiectul licitatiei
O licitatie trebuie sa aiba ca obiect comercializarea unui articol sau al unui serviciu concret, cu descrierea si pretul aferent acestuia. Nu sunt permise licitatiile ce au ca obiect furnizarea unor cataloage, oferte sau orice alte tipuri de anunturi care, prin ofertele realizate de potentialii cumparatori pot duce la cresterea, in mod artificial, a calificativului general al unui utilizator fara a se incheia o tranzactie. Nu sunt permise anunturile ce au ca unic scop comunicarea unor informatii de orice fel.
Licitatiile de acest tip pot fi sterse de catre Serviciul Asistenta Clienti.
Este interzisa punerea in vanzare a unor produse, avand ca unic scop fraudarea serviciului. In cazul in care Okazii.ro va detecta incercari de punere in vanzare a acestor produse nu numai ca va proceda la inlaturarea acestora de pe Site, insa Organizatorul va avea la dispozitie o serie de masuri sanctionatorii pe care le va putea lua pentru a evita astfel de fraudari. In acest sens, Organizatorul va putea lua impotriva vanzatorilor orice masuri considera de cuviinta, respectiv suspendarea sau chiar inchiderea definitiva a contului de utilizator. Okazii.ro isi rezerva acest drept in mod discretionar, el nefiind in niciun sens si in nicio masura obligat sa procedeze la inlaturarea produsului si / sau sanctionarea vanzatorului.

Noua regula va intra in aplicare incepand cu data de 09.08.2012
Celelalte articole ale regulamentului raman nemodificate.

Spor la vanzari!
Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu