Mobilul contraataca! Ce oportunitati ofera comertului online?

In primul trimestru al acestui an cresterea achizitiilor in mediul online din SUA a atins 20%. Interesant este ca aceasta cifra se datoreaza si cresterii de 31% a achizitiilor de pe terminale mobile!

Si pentru ca nu putem sa ignoram o tendinta mondiala atat de puternica, am dezvoltat si lansat pentru utilizatorii Okazii.ro doua aplicatii mobile, atat pentru sistemul de operare iOS, cat si pentru Android. Sansele ca un produs sa fie vandut mai repede cresc exponential: e bine ca cele peste 2 milioane de produse de pe Okazii.ro sa fie disponibile si de pe dispozitivul pe care cumparatorii il folosesc zi de zi, telefonul mobil.

Ambele aplicatii s-au bucurat de un real succes in randul cumparatorilor: peste 250 000 de utilizatori le-au descarcat deja.

Echipa de mobile marketing Okazii are in plan pentru urmatoarea versiune introducerea posibilitatii de punere in vanzare a produselor si editarea acestora direct de pe dispozitivele mobile. Cel mai probabil, acest update va fi disponibil simultan cu lansarea aplicatiei pentru iPad, aflata si ea in lucru.

Multe dintre functionalitati au pornit de la sugestiile facute de vanzatori. Daca ai propuneri de imbunatatire a aplicatiilor, nu ezita sa ni le transmiti in comentariile de la finalul acestui articol sau pe adresa mobile[at]Okazii.ro. Iti multumim!

Aplicatiile Okazii se pot downloada accesand urmatoarele linkuri:

Pentru sistemul de operare Android
Pentru sistemul de operare iOS

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu