Reduceri

Mai multe instrumente de marketing pentru tine? #seface

De acum, vanzatorii Okazii.ro pot seta reduceri pentru produsele pe care le pun in vanzare.

Introducerea acestei facilitati a fost ceruta de toti utilizatorii Okazii.ro. Cumparatorii vor sa „cumpere destept”, in timp ce vanzatorii nu se pot lipsi de cel mai performant instrument de marketing al zilelor noastre: discountul.

De acum, nu doar magazinele de pe Okazii.ro isi pot seta reduceri, ci orice vanzator. Iar scopul nostru este ca pe viitor, plecand de la impactul pe care aceasta facilitatea il va avea, sa venim cu noi dezvoltari care sa ofere vanzatorilor si mai multe instrumente de marketing. Luam in calcul dezvoltarea unor solutii care sa permita vanzatorilor sa trimita propriile newsletter-uri, sa putem afisa evolutia de pret a produsului care are discount, sa testam mai multe pozitionari ale filtrului de reduceri etc.

In acest scop am creat si un topic special pe Vocea Utilizatorului, unde sa strangem sugestiile si impresiile voastre inainte de a trece la urmatoarele etape ale acestui proiect.

Pana atunci, ai mai jos un ghid ilustrat care sa te ajute sa activezi cat mai usor reducerile in contul tau:

tutorial_reduceri_vanzare_03

Cam astea ar fi noutatile. Abia astept sa aflu parerile si sugestiile voastre fie pe topicul dedicat de pe Vocea Utilizatorului, fie in comentariile de mai jos. Spor la vanzare!

Daniel Buca
Senior Business Analyst Okazii.ro

 

Sponsor : bestweddingveil

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

17 comentarii la „Mai multe instrumente de marketing pentru tine? #seface

  1. Cristina Lazar

    Buna ziua. Am intrat pe contul de okazii, dar aceasta optiune nu imi merge. Cand apas „Produse cu reducere” imi deschide o pagina goala. Ce pot face?

    1. Daniel Buca

      Am mai facut o verificare acum si totul functioneaza ok.

      Imi puteti spune ce browser folositi?

      Recomandare: dupa autentificare intrati in pagina de produse cu reducere ( http://www.okazii.ro/contul-meu/activitate/vanzari/produse-cu-reducere ) si reincarcati pagina apasand simultan CTRL + F5.

      In mod normal trebuie sa apara in partea de sus a paginii, imediat sub butoanele „activitate / mesaje / servicii …” un box in care se poate activa functionalitatea (pasul 2 din imaginea de mai sus).

    2. Adelina

      Buna Cristina,

      Am verificat aceasta situatie si nu am identificat existenta unor probleme.
      Imi poti spune ce browser folosesti?

      Recomandare: dupa autentificare intra in pagina de produse cu reducere (http://www.okazii.ro/contul-meu/activitate/vanzari/produse-cu-reducere ) si reincarca pagina apasand simultan CTRL + F5.

      In mod normal trebuie sa apara in partea de sus a paginii, imediat
      sub butoanele “activitate / mesaje / servicii” un box in care se poate
      activa functionalitatea (pasul 2 din imaginea de mai sus).

  2. batranu2

    Salut. Nu reusesc sa gasesc nici un produs al meu dupa ce activez reducerile (pasul 2). Cum ar trebui procedat?

    1. Adelina

      Buna,
      Pentru vanzarile de tip licitatie sau pentru vanzarile unde este permisa negocierea pretului aceasta optiune nu este disponibila.
      Multumim pentru intelegere!

  3. shoppinglist

    Salut, Daniel 😉
    Abia acum am citit articolul asta, probabil nu a fost promovat pe mail catre vanzatori sau am ratat eu promovarea lui…
    Foarte bine ca s-a introdus facilitatea si pt vanzatorii simpli. Imi place pentru ca merge parca mai bine din admin-ul de vanzator decat din cel de magazin.

    Si, mai mult decat atat, abia astept sa puneti in practica ideea cu newsletterul de vanzator pentru ca cel de magazin e (cel putin) modest. Cele cateva sute de clienti care s-au inscris la newsletterul shoppinglist abia asteapta sa primeasca unul de calitate. In paranteza fie spus, in mod foarte surprinzator, si newsletter-ul de magazin de la ebay e foarte modest dar aici okazii isi poate surclasa „profesorul” si abia astept sa faca o treaba mult mai buna :). Ati mai intreprins ceva in directia asta?

    Ca de obicei va stau la dispozitie in caz ca este nevoie de feedback sau de sugestii. 🙂

    Multumesc,
    Laurentiu Prodan
    shoppinglist

    1. Orosanu Bogdan

      Se pare ca si-a revenit intre timp, aseara a trebuit sa folosesc Firefox pentru a putea vedea produsele, acum pare sa functioneze si pe Chrome. Se incarca pagina, se vedea chenarul dar nu exista nici un produs si nici o categorie.

  4. cosmin

    Comisionul pt ocazii dupa reducere care este?
    Cel aplicat la pretul intreg sau la cel redus?
    Pret intreg 232 ron comision 2.55 euro
    Pret redus 149 ron comision 1.65 euro
    Care este valabil in cazul vanzarii?

Comentariile sunt închise.