Livrezi oriunde in Romania, cu doar 12,9 lei, prin DPD cu Garantia de Livrare

Okazii ofera acum tarife si mai avantajoase pentru transportul produselor care beneficiaza de Garantia de Livrare. Acest lucru este posibil datorita parteneriatului realizat cu DPD, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid si coletarie din Romania.

Care sunt avantajele pentru vanzatori?

  • Pret mai mic la livrarea coletelor – Pentru un colet de 1kg costul livrarii va fi de numai 12,9 lei (TVA inclus).
  • Cost unic pentru livrari – Livrarile prin DPD nu includ taxe suplimentare daca localitatea in care se face trimiterea nu se afla in aria de acoperire a curierului.
  • Produse mai atragatoare pentru cumparatori – Prin Garanția de Livrare clientii au siguranta ca primesc exact ce au comandat.
  • Zero taxe de retur – Okazii achita taxa de returnare pentru orice colet trimis cu Garantia de Livrare.

Cum pot seta livrarea produselor prin DPD?

La punerea in vanzare a unui produs pe Okazii, vanzatorii pot opta pentru activarea serviciului Garantia de Livrare, prin DPD sau Fan Curier. In cazul in care selecteaza DPD, vanzatorul va preciza si greutatea coletului. In functie de aceasta, se calculeaza automat costul livrarii. Suma respectiva este retrasa din contul de utilizator in momentul in care curierul preia coletul.

De asemenea, produsele deja listate pe Okazii pot fi editate pentru a selecta noul curier. In cazul unui numar mare de produse, vanzatorii pot solicita ajutorul echipei Okazii, printr-un e-mail la suport@okazii.ro.

Lista completă de tarife pentru livrarea prin DPD:

tabel

Care sunt pasii in procesul de vanzare?

In momentul in care vanzatorul are o comanda va putea genera un document de transport. In cazul in care opteaza pentru DPD este obligatoriu sa printeze documentul de transport si sa adauge codul postal corect. Dupa ce a printat documentul de transport, trebuie sa cheme curierul. Pentru a beneficia de tariful redus, la plasarea comenzii pentru preluarea coletului va trebui sa precizeze ca livrarea se face prin Okazii.

De asemenea, vanzatorul nu va mai achita costul transportului la predarea coletului catre curier. Dupa ce coletul ajunge la cumparator si acesta confirma calitatea produsului sau daca au trecut trei zile si cumparatorul nu a facut nicio reclamatie, site-ul Okazii vireaza banii in contul vanzatorului, mai putin comisionul si contravaloarea transportului.

Pentru mai multe detalii legate de parteneriatul cu DPD ne puteti scrie la suport@okazii.ro.

Spor la vanzari!

 

celebrity dresses

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu