Livrezi oriunde in Romania, cu doar 12 Lei, prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare

Alege sa livrezi produse prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare si beneficiezi de tarife preferentiale de transport de doar 12 Lei (pentru coletele cu greutate de pana la 4 kg), indiferent de localitatea din Romania in care livrezi.

In plus, folosind serviciul Garantia de Livrare, clientii au siguranta ca primesc exact ceea ce comanda iar noi suportam taxele de retur.

Cum pot seta livrarea produselor prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare?

Daca livrezi produse din Bucuresti sau dintr-o localitatea resedinta de judet (descarca de aici lista localitatilor eligibile), poti opta pentru activarea serviciului Garantia de Livrare cu Posta Romana Prioripost in momentul in care pui in vanzare produsele. Dupa selectarea acestei modalitati de livrare va trebui sa precizezi si greutatea coletului: in functie de aceasta se calculeaza automat costul livrarii. Costul de livrare va fi retras din contul de utilizator in momentul in care curierul preia coletul.

De asemenea, produsele deja listate pe Okazii pot fi editate pentru a selecta noul curier, daca produsele se livreaza din localitatile mentionate anterior. In cazul unui numar mare de produse, ne poti contacta printr-un e-mail la suportgdl@okazii.ro.

Daca detii un magazin in cadrul Okazii.ro pot alege sa livrezi produsele prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare din sectiunea Detalii produs.

Lista completă de tarife pentru livrarea prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare:

De asemenea, vanzatorul nu va mai achita costul transportului la predarea coletului catre curier. Dupa ce coletul ajunge la cumparator si acesta confirma calitatea produsului sau daca au trecut trei zile si cumparatorul nu a facut nicio reclamatie, site-ul Okazii vireaza banii in contul vanzatorului, mai putin comisionul si contravaloarea transportului.

Care sunt pasii in procesul de vanzare?

In momentul in care primesti o comanda cu livrare prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare va trebui sa generezi documentul de transport din sectiunea Comenzi, sa il printezi si sa chemi curierul. Pentru a beneficia de tariful redus, la plasarea comenzii pentru preluarea coletului va trebui sa precizezi ca livrarea se face prin Bitfactor S.R.L.

Pentru mai multe detalii legate de parteneriatul cu Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare ne puteti scrie la suportgdl@okazii.ro.

Spor la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu