KILIPIRIM, cel mai important targ de carte cu discount, debuteza peste o saptamana, la Galeria Dalles

Peste o saptamana, in capitala va debuta o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: KILIPIRIM.

Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 25-29 martie 2015, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi, care ajung si pana la 90%.

Ceaiuri sau agende la preturi preferentiale completeaza oferta editiei din aceasta primavara a targului de carte Kilipirim.

„Kilipirim-ul de primavara va fi, si anul acesta, mai mult decat darnic cu publicul sau: cele mai importante edituri si-au anuntat participarea, cu o oferta de peste 10.000 de titluri. La fel ca in anii trecuti, la spatiul de evenimente, publicul va putea sa se intalneasca cu cativa dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea sa participe la dezbateri pe teme culturale. Sambata, un atelier de povesti si ilustratie ii asteapta la Kilipirim, deopotriva pe copii si parinti.

La etaj, ca intotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele si evenimentele sale tematice. 

Profitati de primele zile cu soare si iesiti la o plimbare prin targul nostru, cea mai putin costisitoare promenada!” (Louisa Udrescu, organizator)

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Lansat in 2005 si ajuns la cel de al X-lea an de existenta, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala. Nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Pentru mai multe informatii, accesati:

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu