Kilipirim, cărți cu reducere de până la 70%

kazii.ro vă recomandă Kilipirim, târgul de carte cunoscut pentru reducerile substanţiale practicate.

Târgul de carte Kilipirim 2012, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, se va desfășura la Galeria Dalles din București, în perioada 16-20 mai, între orele 10-20.

Târgul reunește timp de 5 zile peste 30 de edituri româneşti şi străine deopotrivă, care vor expune pachete promoţionale şi vor aplica discounturi care pot ajunge până la 70%.
Oferta editurilor acoperă toate domeniile de interes ale iubitorilor de lectură: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.

Pe lângă incursiunea în lumea cărţilor, la târg aveți șansa să găsiți cărți vechi, mobilier, statuete, numismatică şi multe alte obiecte de anticariat cu poveşti interesante.

Tot la Kilipirim puteți participa la demonstraţii de tipar, legătorie pe hârtie manuală, ilustrare şi copertare a cărţilor.

Pe durata târgului, aveți şansa să participați la seminarii organizate de editurile participante. În plus, organizatorii au pregătit concursuri la care puteți câștiga vouchere de înscriere la cursurile ”Fundaţia Calea Victoriei”.

Intrarea este liberă!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu