In noiembrie poti vinde mai mult la Discount Shop

Luna noiembrie reprezinta una dintre cele mai favorabile perioade pentru vanzarile online. Cumparatorii sunt mai activi ca oricand si dispusi sa faca mai rapid achizitiile dorite. Ca de fiecare data, site-ul Okazii pregateste pentru aceasta perioada o campanie speciala. Este vorba despre “Discount Shop – Te bucuri de Black Friday cu oferte non-stop”.

Pregateste-te cu discounturi avantajoase pentru cumparatori si poti participa si tu la aceasta campanie. Echipa Okazii va alege cele mai bune oferte cu discount, iar pentru a creste interesul cumparatorilor, va actualiza periodic categoriile promovate.

In acest fel, ai mai multe sanse ca produsele tale sa fie incluse in campanie si sa beneficieze de un plus de vizibilitate pe site. De asemenea, produsele din campanie vor fi promovate si in newslettere speciale, prin intermediul canalelor sociale sau prin campanii PPC.

In prima parte a campaniei, categoriile promovate sunt:

Poti face reduceri de pret la produsele listate sau poti adauga noi oferte cu discount pe site. Nu uita sa folosesti  instrumentul Produse cu reducere, disponibil in contul tau, daca vrei sa faci reduceri de pret pentru un numar mai mare de produse.

Daca ai propuneri de produse cu reduceri pentru campania Discount Shop, le asteptam pe adresa ovidiu.miron@okazii.ro. Urmareste blogul Okazii pentru afla cele mai noi informatii legate de aceasta campanie.

Succes!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu