Fitnessul e la putere

Incepand cu anul 2000, piata de fitness s-a dezvoltat in mod constant si a evoluat de la etapa in care oamenii nu acordau foarte mare atentie alimentatiei si intretinerii organismului, la nivelul din prezent, in care se fac tranzactii online de peste 15 milioane euro/an.

Fitness-ul este unul dintre cele mai importante sporturi de pe Okazii dupa volumul tranzactiilor efectuate de catre vanzatorii cu produse din aceasta categorie.

Pe siteul nostru, s-a observat o crestere a tranzactiilor de articole fitness cu 50% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2012. Cumparatorii Okazii au manifestat un interes deosebit pentru gantere si biciclete fitness, produse pe care le pot utiliza chiar si in propria locuinta.

Atunci cand cumpara o bicicleta pentru fitness, de obicei cumparatorii vor sa cunoasca tipul acelei biciclete, precum si modul in care poate fi setata. Vanzatorii care raspund pe forum in maxim 15 minute la astfel de intrebari sunt si cei care au cele mai mari sanse de a vinde un astfel de articol.

A inceput scoala si tinerii s-au intors din vacante. Salile sunt din nou aglomerate si studiile noastre spun ca in perioada urmatoare accesoriile si echipamentele de fitness vor fi la mare cautare pe Okazii: manusi, centuri, pantofi sport speciali pentru sala, echipamente cool pentru cei care vor sa impresioneze in timpul unui antrenament.

Vor avea succes vanzatorii care vor tine cont de tendinte. Va conta si pretul, dar uneori produsele care au un pret mai mare se vand pentru ca vanzatorul stie sa ofere suficiente detalii in descriere si sa isi arate disponibilitatea de a comunica rapid si a raspunde amabil la intrebarile cumparatorilor din forumul Okazii.

Spor la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

2 comentarii la „Fitnessul e la putere

  1. adriandr

    Interesant. poate ar fi la fel de interesant si un top al vanzarilor pe categorii si evolutia in ultimele 6 luni.

    1. Ovidiu Miron

      Salut, Adriandr.

      Multumim pentru comentariu si feed-back. 🙂 Va urma un articol despre sporturile de iarna, cu tendinte, recomandari, ponturi care au scopul de a ajuta vanzatorii Okazii.

      O zi placuta sa ai!

Comentariile sunt închise.