De ce #seface

Cawek08? Merge!

Asa incepe totul: cu alegerea unui username. Nu stai prea mult pe ganduri, nu e ca si cand ai alege numele unui copil. Poate nu va fi cel mai melodios din lume, dar asta e.

Ai incheiat prima vanzare. Calificativul primit spune „Serios, punctual, descriere ok. Recomand!”. Situatia se repeta de zeci, sute, poate chiar mii de ori. Username-ul e pe cale sa devina un nume. Cu fiecare calificativ favorabil, numele capata din ce in ce mai multa greutate. Nu mai trebuie sa o iei de fiecare data de la zero, ar fi obositor si nedrept sa fie asa.

In timp, numele devine mai important chiar decat ceea ce vinzi. Efortul pe care l-ai depus si onestitatea ta l-au dus si mai departe. Nu mai esti un necunoscut pentru cei peste 4 milioane de cumparatori de pe Okazii.ro. Ai un trecut, ai un fel de a fi, ai o carte de vizita. Acum prezinti mai mult decat un nume, prezinti incredere. Tocmai ti-ai transformat numele in brand!

Tot ce #seface la Okazii.ro are ca scop sa te ajute sa-ti transformi username-ul intr-un brand. Iar Cawek08 poate fi un punct de plecare la fel de bun ca oricare altul, daca pasii urmatori sunt cei care te duc in directia potrivita.

Iti multumim ca ai ales sa faci acesti pasi impreuna cu Okazii.ro!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

39 de comentarii la „De ce #seface

  1. Alexandru Bogdan

    Problema este verificarea pe care o doriti, a carei utilitate eu personal nu o inteleg. Pentru ce trebuie sa imi fie verificate de dumneavoatra prin inteediul acelei tranzactii bancare datele personale?

    1. Las Las

      E simplu de înțeles: atâta timp cât ți se cunosc datele din buletin de către staff-ul okazii.ro, parcă nu-ți prea mai vine să trimiți cartofi în loc de telefoane mobile!…

  2. Gogu

    Parerea mea este ca ati luat-o pe drumul gresit marind comisioanele si va veti da cu capul de tocul usii cu aceasta masura. Pacat. Utilizatorii va vor parasi. Probabil ca vor ramane doar cei care se ocupa strict cu „comertul” online…restul vor migra spre site-uri unde nu se percepe niciun comision.

  3. marin adrian

    nu vreau sa tin partea OKAZII dar e aceasi procedura si pe alte ”site”-uri…e pt momentul in care mai marile tranzactii se vor face prin plata cu paypal sau card..(la noi acum se practica plata la ramburs ).si acesta cred eu ca e argumentul…care sta la baza…au ei alte multe lacune..si care din pacate sunt semnalate si nu tin cont de ele…desi VOCEA UTILIZATORULUI e destul de puternica cred ca a fost creata degeaba…ar trebui sa ripostam noi si sa facem ceva in sensul asta….oricum acuma exista mai multe site-uri de ”marketing” si care pot fi considerate rivali seriosi…si daca nu se schimba ‘politica” de pe aici care deja pute in adevaratul sens al cuvantului…avem unde ”migra”….

  4. Giulias

    Nu puteti garanta nimic in fond, atata timp cat nu veti avea niciodata acordul nimanui de a recupera o eventuala suma de bani pierduta….Binee…pentru niste comisioane in plus, pentru imaginea de stabilitate in fond a sitului si nu neaparat a vanzatorului, pot intelege….Desi nu e corect, insa doar traim in economia de piata…

  5. Tibi

    In caz ca dai vreo teapa o sa fie mult mai usor pentru okazii sa ofere detalii despre tine politiei, si sa te identifice.
    Tu raspunzi de ce se produce pe contul tau. 🙂

    1. Alexandru Bogdan

      „Teapa?!” Eu sunt logat cu contul de fb peste tot, datele mele personale sunt corecte, asta se poate verifica foarte usor. Okazii nu are nevoie sa cunoasca datele mele bancare. Modalitatea in care eu platesc produsul ma intereseaza direct. Contul de paypal este distinct de orice alt cont. Concluzia este simpla: desi istoricul meu pe okazii este impecabil si eu nu vand sute de produse ca altii mi s-a blocat contul la vanzare, iar eu imi vand lucrurile care nu imi mai trebuie in alta parte. Pacat, imi placea okazii.

    2. Alexandru Bogdan

      A! Si mai e ceva domnule Tibi. Eu comentez aici cu numele intreg si poza spre deosebire de dumneavoastra.

    3. carmen_style

      Asta in cazul in care il duci pe „militean” de mana la usa tzeparului sau cu masina ta ca nu are benzina in Logan. Eu pana acum nu am avut nici o solutionare in ultimii 10 ani de la Politia Romana, in orice problema am abordatoooooooooooooooooooo

  6. Mihai M.

    Verificarea este bine venita si din punctul meu necesara, problema este
    alta

    Dupa ce ai ajuns aici „Acum prezinti mai mult decat un nume, prezinti
    incredere. Tocmai ti-ai transformat numele in brand!” , avand zeci, sute, mii de tranzactii este absolut inevitabil sa nu incalci regulamentul okazii, mai ales cu practici de genul schimbarea regulamentului peste noapte si a doua zi, fara avertisment esti sanctionat pentru incalcarea lui (cum mi sa intamplat).

    Aduni inca 3 avertismente (mai scapi un link in descriere cu specificatile produsului sau politica fara rationament de interzicere a comunicarii cu
    vanzatorul/cumparatorul prin orice mijloace se doreste) iar munca ta de X ani de zile, sutele, miile de calificative sunt in zadar, contul fiind suspendat permanent fara nici o posibilitate de recuperare.

    Pana la rezolvarea acestor probleme okazii nu reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea unei afaceri.

    1. Adelina

      Buna Mihai,
      In cazul in care primesti un avertisment acesta este anulat dupa 6 luni si nu va mai influenta activitatea ta pe Okazii.ro.
      O zi placuta!

  7. Catalin Damian

    De acord cu tine. Precedura asta de verificare m-a convins sa trec la alte site-uri de comert online. Pe langa faptul ca mi-au luat banii sa-mi trimita scrisoarea aceea de verificare a datelor personale, ea nici nu a ajuns desi a trecut o luna. Card nu am si chiar de as avea, de ce sa ma verifice site-ul lui peste care si asa iau comisioane? ebay wanna be.

    1. Doru

      Eu mi-am facut cont pe ebay.de acum 2 ani am primit intr-o saptamana scrisoarea de verificare, acum 1 luna am cumparat de pe ebay un invertor sudura AC/Dc 650 Euro am platit cu paypal si surpriza in cutie era chiar produsul comandat cu toate ca destinatia era romania

  8. Nelu105

    Mesajul meu este sa nu mariti comisioanele deoarece si asa sunt destul de mari ca altfel veti pierde mai mult luatil ca un sfat prietenesc

  9. Gloria

    Sistemul de calificative, arata clar cine trage tsepe si cine e ok. Nu e nevoie sa-mi cunoasteti voi datele personale. Vand si cumpar de 2 ani pe siturile de profil, si n-am luat atatea tsepe ca si cumparator, cate am luat ca si vanzator cu cei care nu si-au ridicat coletele, si am platit posta dus intors pt aproape 30 de persoane in tot acest timp. Mai bine ocupati-va de comision si micsorati-l, ca prea ati intins de el.

    1. Alexandru Bogdan

      Subscriu la aceasta opinie. Sistemul de calificative este suficient. Nu vad de ce okazii trebuie sa cunoasca date personale si bancare.

    2. lili22

      Vreau sa intreb pe cei care au pierdut bani prin intoarcerea coletului la vinzator daca au gasit o metoda, inafara de plingere penala sa isi recupereze banii.Numarul smecherilor care isi fac cont doar sa se amuze a crescut in ultima vreme.Pe cei care cumpara nu ii verifica nimeni, ajunge o adresa de email si un numar de telefon sa iti faci cont.

  10. Anrei

    Parerea mea e ca daca veti mari comisioanele la 4,9% +TVA veti pierde multi clienti. Practic sunteti o copie a site-ului ebay (cu care nu va veti putea compara niciodata). Nu va luati nasul la purtare cu asemenea comisioane marite NEJUSTIFICAT!

  11. st3list88

    Okazii.ro o cam luati la vale… Am inceput sa vand mai multe pe site-urile concurenta ca la ele nu se ia niciun comision ci doar promovezi daca vrei sa apara pe prima pagina produsul pus la vanzare…

  12. Radu Bogza

    salut!o fi asa cum spuneti,ok;dar ca si vinzator,nu am nici o garantie ca nu pierd bani,cu transportul,dus -intors,asa ca trebuie facut ceva sa fie mai simplu si mai sigur,ca sa nu suport,doar eu pierderea,ca si vinzator,daca acel cumparator are chef de glumite;ok? alt fel nu vad de ce sa trimit pe banii mei,cuiva care imi spune ca s-a razgindit,ulterior;

  13. Cimpoeru Mirela

    Si dupa vanzare ,daca imi trimite produsul inapoi cu toate ca produsul corespunde cerintelor eu pierd transport,comision?

    1. carmen_style

      Comision poti recupera anyway dar ce dai tu la posta plus magazinaj nu se puna, plata e in ceruri, fereasca domnul sa trimti prin curier si sa ti se intoarca

  14. Marcel

    Okazii.ro… Mi foarte drag site-ul dar din pacate nu mai e ce a fost, si tinde mai mult inspre distrugere, adica cum spun si alti multi colegi ai mei, avem unde migra… Sa va fie rusine ca urmaritii numai banii sub masca „vrem sa fiti multumiti si asigurati”.

  15. lili22

    Eu primesc mesaje de la Okazii -redu costul de transport.Nu mai spuneti !Au scazut cumva taxele postale?Trebuie sa fie mentionat undeva clar, asa cum e mentionat pretul, transportul si cheltuielile de ambalare, va asigur ca in cazul unei reviste, trimisa ca sa nu se deterioreze, ajungi sa o dai aproape gratis.De ce cred unii ca avem un stoc de plicuri, scotch, carton gratis, venite din Imparatia Cerurilor?Niciunul dintre cei care cumpara nu ia in seama efortul care l-ai facut sa ii trimiti obiectul bine ambalat, au pretentii total nerealiste.Daca lasi un colet o saptamina in magazia postei iti asumi niste riscuri, sa se deterioreze.Am ajuns sa mi se faca reprosuri pentru neglijenta postei din Arad.

    1. carmen_style

      Clar ca e asa, te indeamna sa pui tu bani din buzunar sa faci fel de fel de reduceri pt client sa mearga site-ul bine, suntem de acord ca vrem sa mearga bine site-ul pt ca am avea vanzare, dar, taxa pe listare si relistare pe promovare pe poze suplimentare si acum comisoane de vanzare marite? Deci unde ajungem? Asa ca va rugam nu ne mai sugerati reducerea costurilor de transport gasiti solutii la alte probleme, asta in cazul in care un „sef” d ela okazii citeste ce am scris NOI!!!

  16. Doru

    Cum ai luat teapa ??? cumparatorul ala neserios nu tebuia sa plateasca la posta,curier contravaloarea produsului + taxe livrare ??? curios l-ai dat pe incredere ???….loool

  17. Shop Sport

    Vi s-a cerut verificare in calitate de cumparator? Nu cumva este vorba de verificarea vanzatorului? Dvs, in calitate de cumparator, doriti sa fiti in siguranta si sa cumparati de la vanzatori siguri (inregistrati cu date reale si verificate). Cel putin, noi asa stim ca functioneaza aceasta verificare.

  18. Alexandru Bogdan

    Nu inteleg mecanismul datorita caruia ati ramas fara laptopu ultraperformant. Cum a intrat falsul cumparator in posesia obiectului fara sa plateasca?

    1. Alin Dudu

      sa fim seriosi din 300 de oameni care arunca cu necazuri justificate in okazii.ro trebuie sa fie si 2-3 care si iau salariu de la ei ca sa i mai si laude

  19. Alexandra Irise

    Salutare. Cand o sa va invatati sa nu mai primiti totul gratis? Sunt convinsa ca Okazii.ro este un site la care se lucreaza mult sa fie cum este acum, sunt servicii foarte bune si este absolut normal sa exista un comision. Cat despre celelalte site-uri la care faceti voi referire, atat va spun: sa vedeti cum o sa mearga ele cand o sa ajunga la o baza de date si trafic corespunzatoare dimensiunii Okazii.ro (asta daca vor ajunge) si mai vorbim atunci. Personal vreau sa multumesc programatorilor si arhitectilor care fac posibila dezvoltarea Okazii.ro, pentru ca nimeni nu aminteste de ei 🙂

  20. rolandshop

    Sunt dezamagit total de acest site….sunt utilizator vechi cu magazin si tot tamtamul…este jalnic ce se intampla de la modul de acordare a calificativeor pana la comisioane promovari E.T.C. …..De la 80-90 de produse am ajuns la 6 produse toate cu castiguri mizerabile (se practica si concurenta neloiala) atitudinea opratorilor okazii este una total gresita fata de vanzator (in conditile in care vanzatorul are cheltuieli lunare uneori de peste 200E pe site) parca vorbesti cu un robot si gasesc tot felul de scuze idioate legate binenteles de celebra rubrica „regulament” NU SE MAI POATE ASA DOMNILOR!!! noi va aducem banutii care va fac pe voi barosani…dar vorba aia ” nu vrei …cine te obliga? ” de aceea am migrat spre concurenta unde nu am atatea „obligatii” stupide…pana la urma ma prezint personal si inchei tranzactia …..si culmea fara „garantia de livrare” sau alte obligatii stupide (cum ar fi sa stau la mana unui nesimtit care invoca nu stiu ce idiotenie si da calificativ dupa cum sa trezit dimineata fara explicatii decente cum ar fi ”altele”)

Comentariile sunt închise.