CEO-ul Okazii.ro, Radu Sitaru, prezinta cifrele anului 2013 si estimarile pentru 2014

Analizand rezultatele anului 2013, Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro declara: “Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimarile noastre arata ca volumul tranzactiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si ne asteptam la o crestere de aproape 25%.”

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numarul de produse a crescut in 2013 cu 100%, ajungand in momentul de fata la 2,8 milioane de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei.

Pentru a spori increderea in cumparaturile online din cadrul platformei, Okazii.ro a dezvoltat si dezvolta continuu servicii de siguranta: Garantia de Livrare, Plata online cu cardul, Sistemul de calificative si Utilizator verificat.

“Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preturi atragatoare. Astfel, in momentul de fata, raportul dintre produsele noi si cele second hand este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand. Suntem cea mai mare platforma de e-commerce din Romania, ne caracterizeaza siguranta oferita utilizatorilor, diversitatea de produse, preturile foarte bune pentru o gama variata de produse si numarul mare de vânzători cu experienta din cadrul platformei ce formeaza o comunitate bine conturata.”, mai adauga Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro.”

Topurile Okazii.ro
500.000 de romani au comandat telefonic cel putin un produs pe Okazii.ro in 2013
140.000 de vanzatori persoane fizice si juridice au ales platforma Okazii.ro pentru a-si vinde produsele
Topul celor mai cumparate produse în 2013 pe Okazii.ro:
1. Smartphone iPhone
2. Smartphone Samsung
3. Adidasi
4. Cartile de beletristica
5. Tricourile
6. Monedele moderne
7. Tabletele
Top 7 judete din care s-au realizat cele mai multe tranzactii pe Okazii.ro sunt: Bucuresti si Ilfov – locul 1, Cluj – locul 2, Timis – locul 3, Iasi – locul 4, Prahova – locul 5, Constanta- locul 6 şi Brasov – locul 7

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,8 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

Infografic Okazii.ro
Cifrele anului 2013 la Okazii.ro au fost incluse intr-un infografic .

Infografic Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu