Cel mai avantajos sistem de promovare!

Modalitatile clasice de promovare presupun achitarea unui cost pentru ca produsele tale sa beneficieze de expunere si sa iasa in evidenta din masa de produse de acelasi fel.

Dar Okazii.ro a dezvoltat Promovarea cu Plata la Vanzare, un sistem care nu presupune niciun cost anticipat. Plata pentru acest serviciu se face numai in momentul in care promovarea are succes, si produsul promovat se vinde.

Iata cateva din avantajele Promovarii cu Plata la Vanzare:

-????????? Produsul tau are afisari pe cele mai vizitate site-uri din Romania (zeci de site-uri partenere Okazii.ro).
-????????? Beneficiind de o expunere atat de mare, produsul tau are mult mai multe sanse de vanzare.
-????????? Platesti promovarea doar in momentul in care produsul este vandut.

Mai multa vizibilitate, mai multe sanse de vanzare!

Okazii.ro ofera aceasta facilitate tuturor vanzatorilor de pe site, indiferent daca sunt persoane fizice sau magazine online. Produsele care intra in acest sistem sunt promovate in reteaua de site-uri partenere Okazii.ro.

Important: Acest serviciu poate fi utilizat doar daca vinzi produse prin intermediul platformei online Okazii.ro

Pentru a activa serviciul de Promovare cu Plata la Vanzare trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

  1. La punerea in vanzare a unui produs, alegi optiunea de promovare ? In reteaua partenerilor? Okazii.ro, cu plata la vanzare (Pasul 3 de la Punerea in vazare a unui produs)
  2. Produsul tau intra in reteaua de promovare a partenerilor Okazii.ro
  3. In momentul vanzarii produsului, vei achita o taxa de promovare care include costul promovarii si comisionul Okazii.ro.

Vinde profesionist!

Activeaza-ti Promovarea cu Plata la Vanzare!

?Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau asistenta, trimite un mail la adresa promo@okazii.ro.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

6 comentarii la „Cel mai avantajos sistem de promovare!

  1. shoppinglist

    Aici userul shoppinglist (fost parfumio)
    Toate bune si frumoase, numai ca acele site-uri partenere cand le-am verificat acum vreo luna erau departe de a fi cele mai vizitate din Romania 😀
    Nu mai stiu unde erau iar acum parca nu gasesc aici in articol vreun link catre lista lor.

    Multumiri!

    1. Paul

      Salut shoppinglist (fost parfumio),

      In prezent avem 629 de site-uri si bloguri partenere care ne ajuta sa popularizam produsele vanzatorilor nostri care opteaza pentru Promovare cu Plata la Vanzare. Iti poti imagina faptul ca traficul insumat de aceasta retea de site-uri este imens.

      Iata cateva dintre ele: A1.ro, 220.ro, libertatea.ro, gsp.ro, evz.ro, ziare.com ETC.

      Acum, cu siguranta nu am acoperit toate site-urile din .ro, insa pentru inceput eu cred ca ne descurcam bine.

      Daca vrei sa ne ajuti, te rog sa ne faci o lista cu acele site-uri pe care tu le consideri in topul celor mai vizitate din Romania, excluzand Okazii.ro – evident, si sa mi-o trimiti pe mail la paul [la] okazii [punct] ro.

      Astfel, vom putea sa ii abordam pe detinatorii acelor site-uri pentru a incheia parteneriate cu ei, daca nu se regasesc deja in lista actuala de colaboratori.

      Multumesc!

      1. shoppinglist

        Salut Paul,

        Suna mult mai bine ce imi spui tu decat ce stiam eu. Informarea nu a fost facuta bine de la voi inspre noi.

        Eu stiam de la consultantul de vanzari ca este vorba de site-uri care au aderat la sistemul de afiliere de la okazii care din cate stiu e la inceput si prin urmare mai putin dezvoltat.

        Nu stiam ca e vorba de site-urile care erau incluse pana acum la categoria „Promovare externa” care intr-adevar sunt f. mari.
        Deci e vorba de informarea vanzatorilor…
        Exista undeva o lista cu toate site-urile incluse in Promovarea cu Plata la Livrare? Ca sa nu mai existe dubii pe viitor, sa avem unde s-o consultam cand avem nevoie si s-o gasim permanent updatata?

        629 site-uri? Foarte tare!!

        1. Paul

          Avem o lista publica, insa momentan nu este updatata. Exact cum spuneai si tu, este un proiect la inceput; de exemplu acum doua-trei luni aveam inscrisi cam 150 – 200 de parteneri.

          Imediat ce actualizam informatia din lista respectiva (momentan este extrem de volatila) am sa o postez aici si o sa fie accesibila si de la punerea in vanzare.

          Multumesc pentru feedback si pentru interes!

          Propunerea mea initiala ramane valabila, astept din partea ta o lista de site-uri pe care ai vrea sa iti vezi produsele promovate.

          Spor la vanzari!

          1. shoppinglist

            Nu am neaparat o lista de site-uri preferate dar din pct meu de vedere e important sa fie de interes general si cu trafic cat mai mare, evident. Ma gandesc ca fiecare vanzator isi doreste site-uri adecvate domeniului lui (de ex, cei ce vand parfumuri sau cosmetice ar vrea sa existe cateva site-uri mari de femei). Aici e vorba de o cercetare mai minutioasa pe care n-am facut-o si probabil o veti face voi in asa fel incat sa mariti sansele de a vinde pe orice domeniu.
            Dar totusi, pt mine sunt ok site-urile de interes general.
            Sa dau si un exemplu: daca tot e a1, poate fi si stririleprotv.ro…

            Si mai e important un lucru: expunerea pe acele site-uri sa fie mai buna. Bineinteles ca ne-ar placea un banner frumos pe homepage in toate site-urile astea dar nu prea cred ca se poate :). Dar macar o imbunatatire grafica a bannerelor folosite cred ca s-ar putea face.

            Ei, daca e sa vorbim de promovare in interesul okazii si al vanzatorilor de pe okazii, hai sa nu intru aici in subiectul promovarii TV 🙂

Comentariile sunt închise.