Ce vanzari genereaza sporturile de iarna? Tendinte si estimari.

Prognozele meteo anunta iarna grea. Pentru soferi e o veste proasta. Dar pentru vanzatorii de articole sportive de iarna e o veste excelenta!

In sezonul de iarna de anul trecut, pe Okazii.ro s-au vandut foarte bine skiurile, claparii si placile de snowboard. Tranzactiile cu aceste articole au fost cu 53% mai mari decat cele inregistrate in anul precedent.? Cumparatorii vor, in ordine:

  • preturi bune
  • livrare rapida si gratuita
  • produse descrise corect si cu multe detalii.

Si da, pentru produsele la care preturile sunt mici, nu e cel mai usor lucru din lume sa oferi livrare gratuita. Insa, chiar si daca nu poti face acest lucru, o livrare rapida si o buna comunicare cu persoana care a cumparat pot sa-ti ofere suficiente avantaje competitive.

Cele mai multe cautari specifice? pe segmentul de sporturi de iarna, pe Okazii se fac dupa:

  • ?placa snowboard?
  • ?skiuri ieftine?
  • ?casca ski?.

Este evident ca numarul pasionatilor de snowboard e in crestere. Apoi, oamenii vor skiuri ieftine, asta si pentru ca multi practicanti de ski din Romania sunt amatori si vor doar sa experimenteze si sa se distreze, deci nu au nevoie de echipamente foarte avansate. Iar castile de ski arata preocuparea pentru a avea un echipament care sa ii scuteasca de orice neplacere.

Anul trecut, intervalul de pret in care s-au incadrat cele mai multe dintre tranzactiile cu placi snowboard pe Okazii a fost cel de [280-600] lei. Cele mai cautate skiuri au avut pretul in intervalul [160-350] lei, iar cele mai multe tranzactii cu casti de ski s-au situat in intervalul [180-330] lei.

Din cifrele pe care le avem pana in prezent, bazate atat pe studii interne, cat si externe, estimam ca patinele vor avea cea mai spectaculoasa crestere in vanzari in sezonul de iarna 2013. Prognozele sunt pentru o crestere in jur de 60% fata de sezonul de iarna precedent.

Oamenii nu mai vor sa stea in casa, vor sa faca miscare, sa se distreze si sa se bucure din plin de produsele la moda din orice sezon. Sunt peste 4 milioane de cumparatori care pot gasi produsele tale pe Okazii. Acum stii si ce asteapta de la tine. Spor la vanzare!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Un comentariu la „Ce vanzari genereaza sporturile de iarna? Tendinte si estimari.

  1. Razvan

    Va urasc din tot sufletul, dar nu am de ales cand trebuie sa vand una alta. Nu aveti viziune, nu aveti respect pentru utilizator, nu aveti suport tehnic, comisionarea e cel putin idioata, va sapati singuri groapa. Suntem nevoiti sa ridicam preturile pentru a va putea plati porcariile de comisioane, iar aceasta duce la vanzari mai putine pe okazii si reclama negativa ca pe okazii produsele sunt scumpe, iar asta o sa va termine porcaria de brand pe care ati facut-o pana acum.

    Cum dzeu sa coisionezi o licitatie care nu a avut loc, pentru ca intre timp a fost vanduta? Am patit de 2 ori, vand un produs si cand ma intorc spre casa vad ca a licitat cineva, voi nu ganditi catusi de putin?

Comentariile sunt închise.