Ce cadouri cumpără românii pe Internet, de Valentine’s Day și Dragobete

În perioada 1-24 februarie 2012, top 3 cadouri pentru ea a inclus eşarfele, inimioarele şi bijuteriile. În timp ce, pentru el, în topul cadourilor achiziţionate s-au aflat tabletele, smartphone-urile şi ceasurile. Domnişoarele şi doamnele au fost răsfaţatele acestei perioade, 80,31 % din cadourile cumpărate pe Okazii.ro fiindu-le destinate.

 

 

Cu ocazia sărbătorilor dedicate iubirii,  Valentine’s Day şi Dragobete, se observă o orientare tot mai clară a românilor către mediul online, aceştia căutând şi cumpărând cadourile pentru persoana iubită de pe Internet, mai mult decât o făceau anul trecut. Domnii se dovedesc a fi generoşi, structura cadourilor achiziţionate confirmându-ne acest lucru – 80,31 % din cadouri au fost cumpărate pentru a fi dăruite domnişoarelor şi doamnelor. Mai multe detalii, în imaginea din ataşament – Ce cadouri cumpără românii de Valentine’s Day şi Dragobete, pentru ea şi pentru el.

 

Comparativ cu perioada similară a anului 2011, în materie de cadouri pentru ea, cele mai mari creşteri ale căutarilor de produse pe Okazii.ro se înregistrează la eşarfe, inimioare şi bijuterii, crescând de 6, 3, respectiv de 2 ori. Căutarile şi achiziţiile de cadouri coincid, iar cele mai mari creşteri s-au înregistrat la eşarfe (creştere cu 118%), inimioare (80%) și bijuterii (cu 63%), aşa cum puteţi observa şi în imaginea din ataşament – Top 5 cadouri cumpărate pentru ea de Valentine’s Day şi Dragobete.

 

„De Valentine’s şi Dragobete, tot mai mulţi români preferă să caute şi să cumpere online cadourile pentru persoana iubită, iar tendinţa este în creştere. Se observă comportamente diferite de achiziţie. Dacă de Valentine’s, pentru ea,  cadoul preferat de pe Okazii.ro a fost lenjeria, de Dragobete au fost preferate eşarfele. Pentru domni, de Valentine’s au fost preferate tabletele, iar de Dragobete, smartphone-urile”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro. În plus, Okazii.ro oferă un loc dedicat şi specializat pentru achiziționarea cadourilor – http://cadouri.okazii.ro/, unde fiecare român poate găsi cadoul potrivit oricărei ocazii speciale din viaţa sa.

 

În ceea ce priveşte cadourile pentru el, în topul celor mai cumpărate şi căutate cadouri se află tabletele, ceasurile şi smartphone-urile. Similar cadourilor pentru ea, căutarile şi tranzacțiile coincid şi în cazul domnilor, cele mai mari creşteri ale tranzacțiilor înregistrându-se la tablete (creştere cu 180%), smartphone-uri (130%) şi ceasuri (cu 97%), comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011. Mai multe informaţii, în imaginea din ataşament – Top 5 cadouri cumpărate pentru el de Valentine’s Day şi Dragobete.

 

 

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial în 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu 1,4 milioane de produse listate în toate categoriile şi peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu