Categoria Jocuri Video, Muzica

Jocurile raman in continuare o metoda prin care utilizatorii se deconecteaza de la problemele de zi cu zi, fiind una dintre categoriile care va resimti un aflux de cautari si tranzactii si pe parcursul lunii septembrie.

In categoria Jocuri Console, jocurile cele mai cautate sunt cele destinate consolelor PS3, PS4, Xbox 360 si PC-urilor. Luand in considerare ca vacanta de vara este aproape de final, estimam ca in luna septembrie vom avea o crestere importanta pe categoriile Jocuri PS3, Jocuri PS4, Jocuri Xbox 360 si Jocuri PC.

Utilizatorii cauta in principal aceleasi jocuri, indiferent de tipul consolelor pe care le detin. Printre jocurile care vor face diferenta in urmatoarea perioada enumeram: GTA 5, FIFA 2014, Call of Duty, Watch Dogs, Assassin’s Creed sau Battlefield 4.

In ceea ce priveste categoria de Echipamente DJ si Studio, observam un interes crescut in aceasta perioada pentru Consolele DJ, Microfoane, Monitoarele studio, dar si Mixerele audio. Cautarile pe aceste categorii sunt destul de specifice, utilizatorii fiind interesati in special de marcile Shure, Pioneer, Sony, Behringer si Yamaha. Cuvantul “profesional” isi face si el loc printre keywordurile cautate, cel mai des fiind intalnit in categoriile destinate pasionatilor de DJ-ing: Mixere DJ, Casti DJMicrofoane sau Boxe (Monitoare).

Madalin Mititelu

Category Manager Jocuri Video, Muzica

  1. Jocuri PS3
  1. Console DJ
  1. Jocuri PS4
  1. Microfoane
  1. Jocuri Xbox 360
  1. Echipament Karaoke
  1. Monitoare studio
  1. Mixere audio
  1. Jocuri PC

10. Casti DJ

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu