Categoria Fashion & Beauty

Pentru Fashion & Beauty, in luna septembrie estimarile noastre plaseaza categoria de adidasi in topul rezultatelor pe acest segment de piata. Nike si Adidas sunt principalele marci cautate in aceasta categorie, dar si numarul cautarilor pentru marca Puma este semnificativ. Cumparatorii vor in principal branduri traditionale si de incredere.

Tenisii Converse, Vans si Lee Cooper sunt principalele marci de tenisi cautate de catre cumparatori pe Okazii. Putem observa o crestere accentuata pentru Lee Cooper, aceasta crescand in mod constant in ultimele luni.

Barbatii pun foarte mult accentul pe noutate atunci cand isi cauta tricouri, pe Okazii. “2014”, “nou” sunt termenii folositi in mod frecvent de catre acestia.

Atunci cand e vorba de ceasuri, atat barbatii, cat si femeile cauta sa fie in primul rand, originale. Marca Fossil se afla atat printre preferintele femeilor, cat si printre cele ale barbatilor. Poti vedea mai jos toate cautarile specifice de pe aceste categorii.

Acest top de categorii si aceste cautari precise te pot ajuta sa vinzi mai mult. Iti stam la dispozite pentru orice intrebare, in zona de comentarii.

Spor la vanzari!

1.   Adidasi

2.    Tenisi

3.  Tricouri barbati

4.   Blugi

5.   Jachete

6.    Ceasuri barbatesti

7.    Ceasuri de dama

8.   Bratari

9.   Lantisoare

10. Cosmetice femei

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu