Categoria Casa, gradina, sport are acum 2 micrositeuri diferite

De acum, categoriile Casa, gradina si Sport sunt separate : fiecare beneficiaza de un microsite distinct.

Ce inseamna asta pentru tine?
Prin noua organizare mai logica a subcategoriilor, potentialii cumparatori pot ajunge mult mai usor la produsele tale.
Ambele microsite-uri vor beneficia astfel de o promovare mai targetata pe prima pagina a Okazii.ro

Doua publicuri tinta, fiecare cu microsite propriu

Publicul de Sport este in cautarea unor produse cu preturi bune si usor de utilizat. Cei mai multi cumparatori din aceasta categorie sunt din randul publicului amator si nu vor neaparat echipamente foarte sofisticate si scumpe, ci articole cu care sa isi puna in practica pasiunea la un pret cat mai convenabil.
Utilizatorii fideli categoriei Casa si Gradina fac parte din asa zisa categorie “Do it yourself”, care prefera sa se descurce singuri, cu uneltele potrivite, in proiectele ce tin de propria gospodarie.

Ce se cauta in sectiunea Sport

Untitled1

Desi poate parea surprinzator, indiferent de anotimp, termenul “bicicleta” se afla printre cei mai cautati din categoria sport. Cumparatorii sunt in cautarea unor preturi bune si nu intamplator pretul la care se vand cele mai multe biciclete pe Okazii.ro e in jurul a 600 lei.
Asa cum scriam si in articolele trecute (Fitnessul e la putere ; Ce vanzari genereaza sporturile de iarna? Tendinte si estimari), placile de snowboard, skiurile, patinele ganterele si bicicletele pentru fitness sunt alti termeni foarte cautati pe siteul nostru. De asemenea, categoriile Fotbal, Tenis si Pescuit au avut vanzari cu 65% mai mari in primele 9 luni din 2013, fata de perioada similara din 2012.

Ce se cauta in sectiunea Casa si Gradina

Untitled

In sectiunea Casa si gradina avem o situatie foarte interesanta la Scule si unelte, categorie care a inregistrat o crestere a tranzactiilor cu peste 100% in primele 9 luni din 2013, fata de perioada similara din 2012. Cumparatorii Okazii.ro sunt foarte interesati de motocositoare, drujbe si masini de tuns iarba.
Cele mai mari vanzari de motocositoare pe Okazii se inregistreaza pentru produsele cu pretul in intervalul 200-400 de lei. De obicei, o drujba care se vinde pe Okazii are pretul in intervalul 250-450 lei. Cele mai cautate masini de tuns iarba sunt cele cu pretul intre 160 si 350 de lei. Corpurile electrice si ustensilele de bucatarie reprezinta alte categorii in ascensiune, cu un plus pentru iluminatul decorativ si tigai.
Sper ca noua forma de prezentare a celor doua categorii sa fie si mai profitabila pentru tine. Astept sugestiile si parerile tale in comentariile de mai jos. Inchei cu deja traditionalul: Spor la vanzare!

Ovidiu Miron
Manager categorii Sport/Casa si Gradina

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu