Campanii de promovare active in categoriile Fashion&Beauty si Sport

In aceasta perioada, statisticile ne arata cresteri ale vanzarilor in categoriile Fashion&Beauty (articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii destinate sezonului cald) si Sport (biciclete, role, skateboard, atat produse noi, cat si second hand).

Din acest motiv, sustinem printr-o promovare suplimentara aceste categorii de produse, incluzandu-le in campanii speciale. In cadrul acestora, produsele sunt promovate intens pe Okazii.ro, prin intermediul retelelor de socializare, al newsletterelor pentru cumparatori, dar si prin alte canale de promovare.

Este o perioada in care si tu poti vinde mai mult. Profita de aceste noi oportunitati de a vinde. Pune produse in vanzare in categoriile mentionate, formeaza-ti stocuri, asigura produselor un plus de vizibilitate cu ajutorul diverselor tipuri de promovare disponibile si, mai ales, ofera preturi bune.

Campania de Sport este deja online, iar in perioada imediat urmatoare vom incepe si promovarea produselor incluse in campaniile de Fashion dresses &Hair Beauty product.

Succes la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu