Calificativele te ajuta sa vinzi mai mult si mai rapid

Pe Okazii.ro fiecare calificativ pe care il primesti sau il acorzi este important. Un numar mare de calificative pozitive ii poate convinge pe utilizatori ca ai produse de calitate si ca esti un vanzator de incredere, iar in acest fel poti sa vinzi mai rapid.

Iata cateva recomandari care te pot ajuta sa primesti mai multe calificative:

  • Acorda calificative partenerilor de tranzactii. Aceasta este cea mai importanta metoda de a obtine, la randul tau, calificative.
  • Daca ai multe calificative de acordat, te putem ajuta sa nu pierzi timp pretios. In sectiunea Calificative din contul tau poti sa selectezi mai multe tranzactii si sa acorzi intr-un singur pas calificative pentru toate.
  • Personalizeaza mesajul pe care Okazii.ro il trimite cumparatorilor la fiecare tranzactie finalizata si aminteste-le sa acorde calificative. Click aici pentru a seta mesajul.

In acest moment calificativele devin si mai importante pentru ca parerea cumparatorilor este prezentata acum si in pagina de produs, intr-o sectiune dedicata. Aceasta este disponibila pentru toate produsele care au primit calificative detaliate de la cumparatori.

Recent, calificativele detaliate au devenit obligatorii. De fiecare data cand primesti calificativul standard de la un cumparator, il vei primi si pe cel detaliat de care se va tine cont atat la calcularea mediei din pagina de produs, cat si la rating-ul tau de vanzator.

In pagina de produs va fi afisata media calificativelor acordate pentru produsul respectiv si comentariile adaugate in momentul acordarii calificativelor. Media se calculeaza luandu-se in considerare doua aspecte: comunicarea cu vanzatorul si acuratetea descrierii produsului.

Acorda calificative pentru toate tranzactiile incheiate si valorifica fiecare oportunitate de a primi calificative pentru produsele tale. Astfel, vei beneficia de toata vizibilitatea pe care Okazii.ro o poate oferi produselor tale.

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu