Black Friday Okazii.ro, reduceri de pana la 80% la peste 130.000 de produse

Pastram traditia – Black Friday pe 29 noiembrie

La pregatirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane

Black Friday Okazii.ro va incepe pe 29 noiembrie, la ora 00:00. Vor fi reduceri de până la 80%, la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic la numarul 0374/187.888 de catre cei care nu au un cont Okazii.ro.

Pagina dedicata de Okazii.ro pentru Black Friday este: http://www.okazii.ro/black-friday.

La pregatirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane – programatori, oameni de business, marketing, relatii clienti, infrastructura, securitate, vanzari directe, manageri de categorii si creatie. Cifra e spectaculoasa pentru ca includem si partenerii in echipa noastra, cei peste 1000 de vanzatori de pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a oferi cumparatorilor cea mai buna selectie de produse si cele mai bune oferte, toate produsele incluse in campania Black Friday Okazii.ro sunt selectionate in parteneriat cu principalele magazine online din cadrul platformei noastre, dar si cu comercianti independenti din intreaga tara.

La Black Friday Okazii.ro vor participa peste 1000 vanzatori, atat magazine online cat si persoane fizice. Comerciantii independenti care participa la Black Friday Okazii.ro sunt vanzatori cu o experienta de peste 13 ani in comertul online.

Black Friday Okazii.ro va fi un eveniment de anvergura in mediul online romanesc, cu reduceri de pana la 80% la peste 130.000 de produse, din 12 categorii diferite: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashion; beauty; auto&moto; casa si gradina; sport; carti; muzica; jocuri si universul copiilor.” declară Razvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Pentru toti cei care vaneaza ofertele de Black Friday, Okazii.ro a pregatit tutorialul video ‘’Shop like a ninja’’, un ghid de supravetuire pentru utilizatori de Black Friday ce pe care il puteti vedea la adresa: http://youtu.be/h1baBUPVm8U.

Black Friday Okazii.ro
Cand: 29 noiembrie, incepand cu ora 00:00 – la miezul noptii
Cate produsepeste 130.000
Unde: pe http://www.okazii.ro/black-friday
Cum comand: online sau telefonic la numarul 0374. 187.888

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu