Arta si obiecte de colectie

In luna septembrie estimam o crestere a interesului utilizatorilor Okazii.ro pentru: Arta – Pictura, GraficaAntichitati – Ceasuri si Bijuterii, Antichitati -Obiecte Metal si Fonta, Antichitati – Argint.

In functie de valoarea tranzactiilor inregistrate in cadrul microsite-ului Arta si obiecte de colectie, in topul preferintelor cumparatorilor Okazii.ro s-au plasat in luna august urmatoarele categorii de produse:

  1. Antichitati / Mobilier
  2. Colectii / Machete / Machete Auto, moto
  3. Antichitati / Metal si Fonta
  4. Antichitati / Ceasuri si Bijuterii
  5. Numismatica / Bancnote Straine
  6. Numismatica / Bancnote Romanesti
  7. Antichitati / Argint
  8. Arta / Pictura, Grafica / Pictori straini
  9. Arta / Pictura, Grafica / Pictori romani
  10. Numismatica / Monede Moderne Straine

Printre produsele care mentin atentia colectionarilor si in aceasta luna se numara surprizele Turbo. Denumita si guma copilariei, guma Turbo a revenit pe piata din Romania dupa mai bine de 20 ani. In acelasi timp colectiile de surprize au revenit in atentia colectionarilor si nu numai. Vezi aici oferta de surprize turbo prezenta pe Okazii.ro.

Lunar redescoperim frumusetea pieselor de mobilier vechi. Printre stilurile de mobilier, ce capteaza din ce in ce mai mult atentia cumparatorilor, mentionam: Rococo, Thonet, Chippendale, Ludovic, Florentin .

Retinem astfel importanta specificarii stilului in titlul produselor din categoria Antichitati- Mobilier.

In luna august, top 10 – cei mai cautati termeni din categoria Arta si obiecte de colectie luna august se prezinta astfel :

1   baioneta

2   argint

3   mobila antichitati

4    sabie

5    samovar

6    costum popular

7    surprize turbo

8     casca

9    pionier/ pionieri

10   machete auto

Urmareste in continuare articolele noastre prin intermediul carora dorim sa devenim sursa de informare si partener de incredere pentru utilizatorii Okazii.ro.

Ramona Enache

Manager categorie Arta si obiecte de coloectie

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu