Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori   Pune in vanzare

Centrul Anti-frauda

Solicita vanzatorului unul dintre curierii recomandati de catre Okazii.ro

Pentru ca fiecare cumparator sa beneficieze de cele mai bune servicii Okazii.ro a incheiat un parteneriat cu Fan Curier si Cargus, principalele doua firme de curierat din Romania.
In felul acesta vanzatorii Okazii.ro beneficiaza de tarife preferentiale la trimiterea de colete prin intermediul acestor doi curieri iar cumparatorii au tranzactiile garantate prin Garantia de Livrare.
Daca un vanzator nu ofera pentru produsele sale posibilitatea trimiterii pintr-unul dintre cei doi curieri recomandati ii poti solicita prin intermeidiul forumului sa activeze aceasta optiune.
Indiferent de curierul pe care il alegi in momenul plasarii asigura-te ca vanzatorul iti va trimite coletul prin modalitatea de livrare aleasa de catre tine.
Daca ti se propune primesti coletul printr-un alt curier decat cel pe care l-ai ales nu accepta.
Daca vanzatorul iti trimite coletul printr-un alt curier decat cel ales de catre tine nu iti recomandam sa primesti coletul.
Indiferent de motivele pe care le invoca un vanzator, acesta are obligatia de a-ti trimite produsul conform modalitatilor de livrare si plata selectate de catre tine in momentul plasarii comenzii.