Am lansat un nou forum pentru o comunicare optimă vânzător-cumpărător

Dacă eşti vânzător

Alegând opţiunea „cu forum” la punerea în vânzare a unui produs, vei putea adăuga un set de Întrebări frecvente însoţite de răspunsurile aferente. Poţi adăuga propriile întrebări sau poţi alege din lista de sugestii pe care ţi-am pregătit-o.

Pentru că Întrebările frecvente apar primele în forum, sugestia noastră este să profiţi la maximum de această funcţionalitate. Poţi consulta ghidul de utilizare a acestei funcţionalităţi aici.

În  Mesageria Internă vei putea să-ţi prioritizezi răspunsurile în funcţie de subiectul întrebării (livrare, preţ, produs, oferte de schimb).

Dacă eşti cumpărător

Nu mai trebuie să deschizi fiecare mesaj din forum pentru a afla ce te interesează, pentru că toate întrebările şi răspunsurile sunt grupate acum în 5 categorii în funcţie de subiectul discuţiilor.

Noul forum are un Regulament explicit în ceea ce priveşte condiţiile de comunicare dintre cumpărător şi vânzător. Întregul regulament îl poţi citi aici.

Mai mult, poţi raporta orice întrebare cu un conţinut inadecvat echipei de suport a Okazii.ro Acest lucru ne va permite să ştergem mesajele inutile şi să optimizăm informaţia oferită utilizatorilor noştri.

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu