Acum poti cumpara produse cu plata in rate fara dobanda

Vrei sa faci cumparaturi pe Okazii.ro? Acum ai posibilitatea sa platesti si in rate pentru produsele din principalele categorii ale site-ului:Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere și electronice, Jocuri video, Muzică, Universul copiilor, Librărie, Artă și obiecte de colecţie, Casă și grădină, Sport și Auto-moto, piese, accesorii. Peste 120.000 de articole cu preturi incepand de la 100 de lei sunt incluse in programul de plata in rate. Vezi toate produsele aici.

Plata in rate se poate realiza cu ajutorul urmatoarelor carduri: Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Bonus Card de la Garanti Bank si STAR Card de la Banca Transilvania. Poti cumpara produsele dorite platind trei rate fixe lunare, fara dobanda, in conditiile achitarii integrale a fiecarei rate.

La plasarea comenzii alegi ca modalitate de plata – “Plata online cu cardul”, iar  dupa ce trimiti comanda vei fi directionat catre pagina procesatorului de plati, unde va trebui sa introduci datele cardului si numarul de rate.

Orice produs pe care il cumperi cu cardul in rate beneficiaza si de Garantia de livrare. Ai la dispozitie trei zile pentru a te asigura ca produsul primit este conform descrierii de pe site, in caz contrar avand posibilitatea de a-l returna. Toate tranzactiile realizate cu plata in rate vor avea fluxul obisnuit al unei plati cu cardul.

Daca esti vanzator si doresti sa oferi cumparatorilor posibilitatea a plati si in rate pentru produsele tale, te poti inscrie in program, printr-un e-mail la rate@okazii.ro . Produsele disponibile cu plata in rate vor beneficia de mai multa expunere, fiind incluse si in campania de promovare a acestui serviciu.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu