Marketplace Okazii.ro – 6 avantaje pentru cei care vor sa vanda online

Cum poti sa vinzi online daca nu ai un site?
Daca tainele comertului online inca sunt o necunoscuta pentru tine dar ai o idee de afacere pe care ai vrea sa o testezi, mai jos iti prezentam cateva avantaje pe care le ai atunci cand incepi sa vinzi intr-un marketplace.

1. Experienta nu este necesara
Fiind unul dintre cele mai vechi marketpace-uri din Romania, Okazii.ro iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a putea sa iti promovezi si sa iti vinzi produsele.

2. Nu este nevoie sa investesti bani intr-un site
Este deja cunoscut faptul ca nu toate ideile ajung sa fie afaceri de succes. In cadrul platformei noastre poti sa testezi piata din Romania pentru produsele pe care doresti sa le vinzi fara a fi nevoie sa investesti bani pentru crearea si promovarea unui site.

3. Poti primi comenzi chiar din prima zi
Imediat ce ai pus produsele in vanzare beneficiezi de o expunere in fata a peste 100.000 de vizitatori iar produsele tale isi pot gasi cumparatori chiar din prima zi. Cu peste 6 milioane de oferte active, Okazii.ro a devenit pentru multi cumparatori primul loc in care isi cauta produsele dorite.

4. Platesti comision doar daca vinzi
In cadrul marketplace-ului Okazii.ro singurul comision pe care il platesti este cel din vanzarea produselor.

5. Ai acces la statistici utile
Informatiile pe care le primesti in contul Okazii.ro te pot ajuta sa iti ajustezi oferta de produse astfel incat aceasta sa urmeze trendurile de cumparare si sa fie adaptata la piata de comert online din Romania.

6. Expediezi coletele la tarifele mici negociate de Okazii.ro
Stim cu totii ca pentru a putea sa oferi preturi competitive este important sa ai costuri de operare cat mai reduse. Pentru trimiterea coletelor vanzatorii Okazii.ro beneficiaza de tarife mici, special negociate cu operatorii de transport.

Vino si tu pe Marketplace-ul Okazii.ro !

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu