20% discount la Promovarea Speciala in liste si Extra Expunere

In luna august poti sa-ti cresti vanzarile in categoriile Fashion&Beauty, Universul copiilor, Sport si Auto-Moto, Piese si accesorii. Foloseste Promovarea Speciala in Liste si/sau Extra Expunerea si platesti cu 20% mai putin pentru acestea.

Reducerea de tarif este valabila atat in cazul in care optezi pentru pachetul de promovare Impact Maxim, cat si la selectarea uneia dintre cele doua optiuni de promovare. De asemenea, acest discount de promovare se aplica pentru produsele deja active pe site, dar si pentru cele pe care le pui in vanzare intre 1 si 31 august 2016.

Prin promovarea speciala in liste produsele tale pot aparea in primele trei pozitii din liste. Extra expunerea iti poate afisa produsele in prima pagina a site-ului in sectiunea Okazii Speciale, in paginile de categorii si in paginile cu zero rezultate.

Aceste tipuri de promovare pot sa iti mareasca semnificativ sansele de a vinde pe Okazii.ro. Foloseste promovarile pentru produsele existente pe site sau pune in vanzare produse noi si incepe promovarea.

In cazul in care se alege „Promovarea Multipla cu discount” reducerile nu se cumuleaza, aplicandu-se doar discount-ul optiunii respective. 
  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu