Vrei sa vinzi rapid? Afla ce ii intereseaza pe cumparatori si da un impuls vanzarilor

Activitatea ta de vanzator se poate imbunatati daca afli care dintre produsele tale sunt atractive pentru cumparatori si daca stimulezi vanzarile oferind reduceri de pret.

In sectiunea “Produse cu reducere” am introdus de curand o serie de noi functionalitati care te pot ajuta sa iti gestionezi mai eficient activitatea.

Prima dintre ele iti permite filtrarea produselor adaugate de cumparatori la favorite. Acum poti vedea usor toate produsele tale care au fost adaugate la favorite sau doar pe cele adaugate la favorite in ultimele 7 zile.

La inceputul fiecarei saptamani primesti pe e-mail notificari cu privire la produsele adaugate la favorite in saptamana anterioara. In acest fel, vei afla rapid care dintre produsele pe care le ai la vanzare sunt interesante pentru potentialii cumparatori.

Daca decizi ca pentru anumite produse poti aplica discount-uri, poti face acest lucru direct din sectiunea “Produse cu reducere”. In momentul in care aplici reduceri de pret pentru produse care au fost adaugate la Favorite, utilizatorii care le urmaresc vor primi un e-mail prin care vor fi anuntati de discount, iar acest lucru iti ofera sanse sporite sa inchei tranzactiile dorite intr-un timp mai scurt.

O alta noutate o reprezinta posibilitatea de a stabili data la care discount-ul aplicat se va dezactiva. Daca ai identificat anumite perioade pe care le consideri avantajoase pentru tine ca vanzator, profita de aceasta noua oportunitate!

E simplu, rapid si eficient. Acest lucru este posibil atat la aplicarea reducerii de pret pentru un singur produs, cat si atunci cand stabilesti un discount pentru o intreaga lista de produse.
Odata cu optimizarile facute in sectiunea de reduceri, s-a decis si inchiderea sectiunii „Campanii”.

Spor la tranzactii!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu