Update-urile lunii octombrie la Okazii.ro

Ne bucuram sa va anuntam ca in cursul lunii octombrie am facut doua update-uri majore pe Okazii.ro, acestea sunt menite sa va creeze o experienta de folosire a site-ului cat mai placuta.

Punerea in vanzare

Incepand de astazi este disponibila pentru toti utilizatorii Okazii.ro o noua varianta a punerii in vanzare. Aceasta poate fi accesata prin intermediul link-ului “INCEARCA VARIANTA BETA” din pagina veche de punere in vanzare sau accesand direct link-ul www.okazii.ro/vinde.

Ce s-a schimbat?
Design-ul si structura – am simplificat interfata astfel incat experienta de punere in vanzare sa fie una cat mai usoara. De asemenea, informatiile au fost structurate intr-un mod mai logic de-a lungul etapelor.

Selectia categoriei – a fost inclusa in pasul cu detaliile produsului. Pe langa categoriile sugerate pe baza titlului puteti ajunge mai usor la o anumita categorie selectand una dintre principalele sectiuni ale site-ului (Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere si electronice, Jocuri video si muzica, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Casa si Gradina, Sport sau Auto, moto, piese si accesorii).

Fotografiile – de acum aveti la dispozitie 6 fotografii gratuite. Fiecare dintre ele poate avea o dimensiune maxima de pana la 10 Mb deci nu mai aveti grija redimensionarii lor. In plus, pot fi incarcate mai multe fotografii simultan iar ordinea lor poate fi modificata printr-un simplu drag&drop.

Curierii – am tinut cont de feedback-ul primit de la voi si am marit numarul maxim de curieri la 5, astfel aveti parte de o flexibilitate marita pentru optiunile de livrare.

Promovarile – toate optiunile de promovare sunt afisate acum intr-un singur pas pentru o comparatie si o selectie mai facila.

Navigarea la editare – la editarea unui produs puteti sari peste un anumit pas printr-un singur click pe denumirea pasului la care doriti sa ajungeti. In aceste fel intreg procesul de editare va fi mult mai scurt.

Rescrierea punerii in vanzare ne va permite si implementarea mult mai rapida a facilitatilor dorite de catre voi.

Sectiunea de Ajutor Okazii.ro

O a doua zona a site-ului care a fost actualizata este ajutor.okazii.ro. Cu un design nou si o structura simplificata este mai usor sa navighezi in sectiunea de Ajutor si sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale.

La refacerea textelor am tinut cont si de includerea informatiilor solicitate de voi.

Asteptam sa ne spuneti cum vi se par schimbarile aduse site-ului fie printr-un comentariu la acest articol fie pe adresa suport@okazii.ro.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

 

hair replacement systems in UK

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu