Tricoul lui Cristi Chivu pe Okazii.ro! Echipa Bloggerilor luptă pentru Selena şi Marian

Selena Daria Vlad şi Marian Teofan sunt doi copii care au nevoie de o nouă sanşă la viaţă. O şansă pe care voi, cei care citesc acest mesaj, le-o puteţi oferi.

 

Echipa de fotbal a bloggerilor români a câştigat Cupa Agenţiilor la fotbal şi, o data cu ea, un tricou al lui Cristian Chivu, semnat chiar de căpitanul Echipei Naţionale a României.

„Pentru că suntem mai întâi oameni şi abia după aceea pasionaţi de fotbal, alegem să oferim spre licitaţie tricoul lui Chivu,din sezonul în care acesta a câştigat nu doar titlul în Serie A, ci şi Liga Campionilor şi Cupa Italiei”, spun bloggerii în descrierea licitației de pe Okazii.ro.

Oferiţi-vă, astfel, şansa unică de a cumpara nu doar un suvenir inedit, ci şi mulţumirea eternă ca aţi contribuit la salvarea vieţilor a doi copii minunati. Doi copii care vor fi etern recunoscatori lumii in care s-au nascut.

Îi mai puteţi ajuta pe cei doi copii doar încă două zile, până pe 3 iunie 2011, licitând pentru tricoul lui Chivu exclusiv pe Okazii.ro.

 

 

Despre Okazii.ro

Okazii.ro este astăzi cel mai activ shopping center din ţară, cu peste 3 milioane de români care fac shopping online împreună. Milioane de produse sunt zilnic în vânzare, în uriaşul catalog Okazii – de la electronice la obiecte de colecţie, fashion, IT sau cărţi.

Pentru Okazii.ro, licitaţiile cu scop caritabil găzduite pe site reprezintă o tradiţie. Am colaborat cu numeroase personalităţi din România şi străinatate: Julio Iglesias, Loredana Groza, Mirela Zeţa (Mondenii), formaţia Vama Veche, Narcisa Suciu, Radu Moraru, Răzvan Lucescu şi Ionel Dănciulescu, Andreea Raicu, Ilie Năstase, Leonard Doroftei, George Ogăraru şi Ivan Patzaichin, care au donat anumite articole vestimentare sau trofee ce au fost puse în vânzare pe site, banii obtinuti fiind donaţi fără excepţie unor cazuri umanitare.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu