Tendinte pe Okazii.ro in categoria Universul copiilor

In categoria Universul copiilor, Lego este cel mai cautat termen si produsul care genereaza din ce in ce mai multe tranzactii, indiferent de sezon.

Totusi, in aceasta vara am observat cresteri semnificative si in categoriile de Jucarii cu si fara pedale, Jucarii pentru nisip si Trotinete pentru copii.

O categorie ce inregistreaza un potential interesant pentru perioada urmatoare este cea de Aparatura pentru sanatatea copilului.

Pentru a fi la curent cu ce isi doresc cumparatorii de pe Okazii.ro mai jos iti aratam care sunt termenii cei mai cautati pe site (atat cautari specifice cat si generale) dar si categoriile unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari in sezonul estival.

Iti recomandam sa folosesti aceste informatii:

  • pentru a-ti adapta oferta la cautarile cumparatorilor
  • pentru a folosi in titlurile produselor tale exact termenii cautati de cumparatori

Termenii cei mai cautati in categoria Universul copiilor, pe Okazii.ro, sunt:

Estimari pentru perioada urmatoare in categoria Universul copiilor

In urma analizelor pe care le-am efectuat iti putem spune ca pentru produsele de mai jos, in perioada urmatoare, se estimeaza o crestere a vanzarilor fata de anul trecut. Este important sa profiti de aceste informatii si sa incluzi articolele in oferta ta.

Categoriile in care s-au inregistrat cele mai mari vanzari in perioada estivala sunt:

Recomandari

Aceasta lista de cautari iti va fi de mare ajutor in identificarea dorintelor cumparatorilor de articole pentru copii de pe Okazii, acum stii cu adevarat ce se cauta pe Okazii, in categoria Universul copiilor.

Pentru a vinde cu succes pe Okazii.ro:

  • Formeaza titlurile produselor tale incluzand termenii cautati de cumparatori;
  • Adapteza-ti oferta in functie de cautarile cumparatorilor;
  • Ofera un pret competitiv pentru produsul tau – nu e un secret faptul ca pretul vinde foarte bine
  • Ofera livrare gratuita – daca in urma cu 2 ani vorbeam de o crestere cu 30% a tranzactiilor pentru produsele la care se ofera transport gratuit, in prezent acest procent este de 35%
  • Ofera reduceri – pe Okazii ai posibilitatea de a-ti semnaliza in mod profesionist si atractiv reducerile oferite pentru produsele proprii.

Ovidiu Miron,
Manager Categorie – Universul copiilor, Okazii.ro

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu