Tendinte pe Okazii.ro in categoria Jocuri video, Muzica

Pe Okazii.ro cumparatorii pasionati de muzica sunt interesati in special de instrumentele cu corzi: chitarele electrice si chitarele clasice, dar si de cele cu clape: Yamaha sau Korg. Nici sistemele de karaoke nu sunt mai prejos, astfel ca microfoanele si boxele sunt la mare cautare.

Adolescentii care beneficiaza de mai mult timp liber in aceasta perioada cumpara in special jocuri pentru PS4 sau PS3, la mare cautare fiind: Fifa 2014, GTA 5, Diablo 3 sau Call of Duty.

Rabdarea nu reprezinta o virtute pentru toata lumea, dovada este cresterea in cautari a unor termeni cum este „cont cu vechime”, pentru jocuri ca: metin2, World of Tanks, League of Legends sau World of Warcraft .

Pentru a fi la curent cu tot ce isi doresc cumparatorii de pe Okazii.ro mai jos iti aratam care sunt termenii cei mai cautati pe site (atat cautari specifice cat si generale) dar si categoriile unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari in sezonul estival de anul acesta.

Primii 5 termeni cautati in categoria Filme, Muzica si Jocuri, pe Okazii.ro (cu variatiile aferente) sunt:

Alti termeni cautati in categoria Filme, Muzica si Jocuri pentru aceasta perioada sunt:

 

Estimarile noastre arata cresteri de vanzari in perioada urmatoare pentru produsele:

Categoriile in care s-au inregistrat cele mai mari vanzari in perioada aceasta sunt:

 

Recomandari

Pentru perioada ce urmeaza este recomandat sa te axezi pe oferte, poate si discounturi pentru jocurile consolelor PS4, PS3 si Xbox 360. In aceasta perioada este foarte important sa le dam cumparatorilor preturi cat mai accesibile. In fond, publicul tinta pentru aceasta categorie se situeaza in categoria de varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani. Asadar, majoritatea dintre acesti tineri nu au un job activ si cel mai probabil nu-si pot permite sa plateasca foarte mult pentru pasiunea lor.

In concluzie, este necesar ca in aceasta perioada sa ne concentram atentia spre oferirea de discounturi si crearea de campanii pe care sa le promovam pe toate canalele la care acest tip de cumparatori au acces.

De asemenea, dupa cum se poate observa, interesul este foarte crescut pe categoria microfoane, printre cele mai cautate si vandute fiind cele produse de Shure. Este clar ca din acest punct de vedere cumparatorii stiu sa aleaga calitatea inaintea sumei pe care trebuie sa o plateasca pentru ea.

Madalin Mititelu

Manager de categorie – Filme, muzica si Jocuri

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu