Site-ul Okazii.ro sarbatoreste 16 ani de activitate cu o oferta de peste 4 milioane de produse

Bucuresti, 18 aprilie 2016 – Site-ul Okazii.ro sarbatoreste 16 ani de activitate. Este un moment special, marcat si de faptul ca Okazii.ro a devenit site-ul cu cele mai multe produse aflate la vanzare, numarul acestora depasind in prezent 4 milioane.

In 2000, Okazii.ro s-a lansat ca un proiect de comert online, construit dupa modele deja existente, avand la vanzare articole second hand. Scopul sau era crearea unei comunitati care sa-i reuneasca pe vanzatorii si cumparatorii interesati de comertul online. Au urmat ani de munca sustinuta, dublata de creativitate, pentru realizarea unui concept propriu, capabil sa faca fata schimbarilor dintr-o piata cu evolutii imprevizibile.

Dupa 16 ani Okazii.ro este o platforma complexa si dinamica, in care isi desfasoara activitatea zeci de mii de vanzatori si magazine online, inregistrand tranzactii cu produse a caror valoare totala ajunge la milioane de euro in fiecare luna.

Astazi, Okazii.ro este un proiect matur, cu o pozitie dominanta in piata, care le ofera cumparatorilor posibilitatea sa gaseasca milioane de produse noi. Este rezultatul unei strategii care sustine deschiderea si dezvoltarea magazinelor online pe Okazii.ro, prin atragerea vanzatorilor dedicati si profesionisti. Rezultatul este vizibil: peste 90% dintre produsele aflate in prezent pe site provin de la acesti vanzatori.

Modernizarea platformei pentru magazine a fost unul dintre punctele cheie ale dezvoltarii Okazii.ro. In prezent  orice vanzator are posibilitatea de a-si deschide imediat propriul magazin online. Produsele pot fi adaugate simplu si exista optiuni de import automat, pentru vanzatorii cu foarte multe produse. De asemenea, platforma pentru magazine ofera oportunitati de a vinde imediat, datorita instrumentelor diversificate si eficiente de promovare.

“Okazii.ro este un marketplace urias, cu peste 4 milioane de produse, care a avut anul trecut 62 de milioane de vizite. Dorim sa le multumim tuturor utilizatorilor nostri – vanzatori si cumparatori – alaturi de care acest proiect a crescut in mod constant. Multi utilizatori sunt aici inca de la inceput, lucru care ne onoreaza si ne determina sa continuam eforturile de a dezvolta noi instrumente prin intermediul carora sa le putem oferi cele mai bune conditii de tranzactionare”, spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert online din Romania, care conecteaza lunar milioane de cumparatori si vanzatori. Cu peste 4 milioane de produse listate in toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

 

human braiding hair

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu