Sculele electrice, la mare cautare pe Okazii.ro

Sectiunea Casa si Gradina isi continua ascensiunea in topul preferintelor cumparatorilor nostri. Separarea de categoria Sport este un extra-factor care ajuta vanzatorii sa castige mai multa expunere iar cumparatorii sa gaseasca mai usor produsele pe care le cauta. In articolul de azi, o sa va oferim cateva date despre sculele electrice, pe care vanzatorii din aceasta categorie le pot folosi pentru a-si spori vanzarile.

Drujba” e o cautare tot mai frecventa pe Okazii. Noua sau second hand, pretul rezonabil si rapiditatea livrarii sunt 2 elemente de baza pentru cumparatorii acestui produs. Pretul la care se cumpara cele mai multe drujbe pe Okazii este cuprins intre 200 si 400 de lei. Se cauta si expresii derivate, precum “drujba Stihl” si “drujba Husqvarna”.

Tot referitor la Scule electrice am remarcat in ultimele 2 luni dublarea numarului de cautari ce contin marca Hilti . Gasim in urma unei astfel de cautari: rotopercutoare, polizoare si bormasini. Cumparatorii intra pe Okazii.ro pentru ca apreciaza vanzatorii cu istoric si credibilitate, lucruri demonstrabile prin calificativele primite in intreaga activitate de vanzator pe platforma noastra.

Bormasinile pot fi incluse intr-un tipar de tranzactionare clasic pentru cumparatorii de scule electrice de pe Okazii.ro. Esti gospodar, vrei sa arati asta si cauti un produs excelent din perspectiva raportului calitate/pret. Intri pe cea mai mare platforma de comert online din Romania si gasesti: bormasini Bosch, bormasini Stern sau bormasini Makita . Acestea sunt bormasinile “vedeta” pe Okazii.ro.

Sunt categorii care au parte de o crestere interesanta la capitolul tranzactii pe Okazii: pistoalele de vopsit, polizoarele si rotopercutoarele. Piesele pentru sculele electrice reprezinta si ele o categorie in completarea produselor de mai sus. Se cauta in special piesele de pana in 100 lei.

Sper ca aceste informatii sa te ajute in vanzarile de zi cu zi de pe Okazii.ro. Astept feedback-ul tau in comentarii. Spor la vanzari!

Ovidiu Miron

Manager Categorie Casa si gradina, Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu