Revolutia tabletelor: esti pregatit sa profiti de ea?

Aproape sigur in 2013 numarul tabletelor vandute il va depasi pe cel al laptopurilor. Practic, vorbim de dublarea numarului lor fata de anul trecut? (in Romania s-au vandut 160 mii de bucati in 2012).

Pe Okazii.ro observam urmatoarele:

  • vanzarile de tablete au crescut cu 45% in primele 6 luni ale acestui an fata de anul precedent;
  • piata tabletelor este dominata de Apple si de Samsung, dar la mare cautare sunt si modele mai ieftine;
  • surprinzator pentru unii, producatori romani ca E-Boda, Evolio si Allview acopera in prezent circa 40% din piata romaneasca a tabletelor.

Succesul producatorilor autohtoni este explicabil prin prisma pretului mic, insa pe Okazii sunt cautate si branduri consacrate, ca iPad si Samsung.

In ceea ce priveste tendinta de crestere a numarului posesorilor de tablete, estimam ca acesta va continua si in anii urmatori. Daca ai posibilitatea sa pui in vanzare asa ceva, Okazii.ro este locul cel mai potrivit. Pronosticul nostru este ca „cine n-are tableta, o sa-si cumpere!

Spune-ne in comentarii despre ce produse sau categorii te-ar interesa sa citesti analize ca cea de mai sus.

P. S. Indiferent de ce anume vinzi, posesorii de tablete vor fi in curand si mai aproape de tine: in aceste momente aplicatia Okazii pentru tablete este intr-un stadiu avansat de dezvoltare, atat pentru sistemele de operare iOS cat si Android.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu