Profita de reduceri si da un impuls vanzarilor!

Posted in Vanzatori | 2 Comentarii

Alege doua dintre cele mai bune solutii de promovare de pe Okazii.ro: Extra expunere si Chenar si fundal in liste. In perioada 7-13 iulie ambele sunt cu 20% mai ieftine. Profita de reduceri si pune-ti ofertele in valoare, in zonele cu public relevant si trafic intens sau in listele de produse.

 • Reducere de la 1,99 la 1,59 euro pentru Extra expunere
 • Reducere de la 1,29 la 1,03 euro pentru Chenar si fundal in liste

Cu Extra expunere, produsele tale vor fi promovate in sectiunea “Okazii speciale” de pe homepage, in pagina de cautare in categorie sau cand utilizatorilor li se afiseaza zero rezultate sau produs expirat la cautari.

Folosind Chenar si fundal in liste, produsele tale vor beneficia in listare de un chenar special si de fundal cu o culoare aparte. In acest fel se vor diferentia usor de produsele similare, recomandate de motorul de cautare.

Beneficiaza de reducerea de 20%. Intra in contul tau de pe Okazii.ro si foloseste linkul “Editeaza” din dreptul produselor active

Incepe promovarea!

 • Ti-au fost utile informatiile?
 • Da   Nu
Spune-le si altora: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest
 • Aldea Silviu

  face-ti cumva ca la setarile de la garantie si livrare sa se schimbe la toate produsele daca am schimbat pretul de expediere… eu ca si vanzator daca am peste 200 de articole la vanzare acum trebuie sa pierd 2 ore ca sa schimb manual toate preturile… cam aiurea cand s-ar putea dintr-o singura setare.

  • Salut Silviu,

   In cazul in care trebuie sa actualizezi costurile de livrare pentru un numar mai mare de produse te rog sa le scrii colegilor de la Suport la adresa suport@okazii.ro si sa le comunici noile preturi. Ei se vor ocupa de actualizarea pentru toate produsele active astfel incat sa nu mai fie nevoie sa editezi fiecare articol in parte.
   Optiunea de care vorbesti este si ea pe lista noastra de To do 🙂

   O zi frumoasa