Produsele de pe Okazii.ro pot fi cumpărate și în rate fără dobândă cu Bonus Card de la Garanti Bank

București, 23 iulie 2014 – Okazii.ro șiGaranti Bank au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea să folosească un nou sistem de plată mai flexibil, disponibil pentru zeci de mii de produse de pe site. Posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din România, pot cumpăra acum produse de pe cel mai mare site de comerț online de pe piața locală în trei rate lunare, fără dobândă.

Odată cu creșterea numărului şi diversităţii produselor listate, Okazii.ro a introdus și noi modalități de plată, astfel încât fiecare utilizator să poată alege varianta pe care o consideră cea mai avantajoasă. Introducerea plății în rate este un rezultat al acestui proces de diversificare, având ca obiectiv creșterea numărului de tranzacții încheiate pe Okazii.ro.

Încă de la început, în acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu prețuri de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere și electronice, Jocuri video, Muzică, Universul copiilor, Librărie, Artă și obiecte de colecţie, Casă și grădină, Sport și Auto-moto, piese, accesorii.

Datorită parteneriatului cu Garanti Bank, Okazii.ro le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea să aplice online pentru obţinerea unui Bonus Card. Odată cu cardul de credit, clienții vor primi și un cadou de bun venit în clubul posesorilor de Bonus Card, în valoare de 50 de lei. Această sumă poate fi folosită exclusiv pentru cumpărături pe Okazii.ro.

“Ne bucurăm să oferim utilizatorilor Okazii.ro posibilitatea de plată cu cardul în rate fără dobândă, împreună cu Garanti Bank. Este un serviciu pe care ni l-au solicitat atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii noștri, așadar ne-am dorit să venim în întâmpinarea acestor nevoi reale. Într-o primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru un număr de peste 120.000 de produse”, a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

“Noul parteneriat face parte din strategia noastră de a oferi clienților acces la cât mai multe servicii și produse din domeniile lor de interes prin intermediul cardului de credit Bonus Card. Sistemul flexibil de rate fără dobândă oferă oricărui client Okazii.ro posibilitatea de a achita produsele dorite în condiții avantajoase”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Toate produsele achiziționate în rate beneficiază de Garanția de Livrare. Prin acest serviciu, Okazii.ro urmărește creșterea calității tranzacțiilor, cumpărătorii având trei zile la dispoziție pentru a returna produsele care nu corespund descrierii de pe site.

Pentru a vedea produsele care pot fi achiziționate cu plata în rate fără dobândă, vă rugăm să accesați www.okazii.ro/rate-fara-dobanda.

***

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerț online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,5 milioane de produse noi şi second-hand, în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online.

Despre Garanti Bank România

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime, cu active consolidate de 77,3 miliarde euro din 31 martie 2014.

Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de aproape 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

Pentru mai multe informații despre Garanti Bank și Bonus Card vă rugăm accesați www.garantibank.ro și www.bonuscard.ro.

Contact de presă Okazii.ro:

Ramona Hromei – PR Officer
ramona.hromei@okazii.ro
0754 040 389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu