Prima carte românească scrisă pe Facebook s-a lansat de Dragobete

 

Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, a lansat joi, 24 februarie 2011, prima carte scrisă pe Facebook în România. Cartea este cel mai mare ghid de agăţat scris vreodată şi are 1221 de autori, toţi fiind prieteni Okazii în reţeaua de socializare Facebook.

 

 

Lansarea cărţii „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agăţat)” a avut loc într-o atmosferă relaxată, la Embassy Hanul cu Tei din strada Lipscani nr. 63-65,  unde reprezentanţii Okazii.ro şi invitaţii lor, psihologul Mirela Zivari şi dr. Cristian Andrei, au discutat despre dragoste şi începutul unei relaţii în epoca reţelelor sociale. La eveniment au participat jurnalişti, bloggeri, invitaţi speciali şi membri ai echipei Okazii, precum şi câţiva din cei 1221 de autori ai cărţii. Cel mai norocos dintre aceştia – desemnat, prin tragere la sorţi, câştigător al unei excursii romantice la Paris – şi-a primit premiul chiar aseară, în aplauzele publicului.

 

Cartea a fost tipărită în 2000 de exemplare, iar publicul larg o poate descărca gratuit de pe site-ul Okazii.ro, accesând urmatorul link: http://www2.okazii.ro/anunturi/2011/02/25/ia-%C8%9Bi-acum-gratuit-prima-carte-romaneasca-scrisa-pe-facebook/

 

În numai 10 zile, la începutul lunii februarie a.c., 1221 de prieteni Okazii au scris tot atâtea replici de agăţat în cartea-concurs de pe Facebook. Rezultatul? „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agăţat)”, un volum ilustrat de caricaturistul român Fabri Ioan Dorin, ce păstrează nota amuzantă şi spiritul ludic prezente în paginile Facebook.

 

 

Despre Okazii.ro

Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România. Cu 2,7 milioane de vizitatori unici lunar şi peste 1 milion de produse disponibile pe site în orice moment, Okazii se poziţionează drept cea mai bună destinaţie de shopping inteligent. Proiectul iniţiat pe Facebook este una din componentele unei iniţiative holistice de comunicare Okazii.ro. Partenerii acestui proiect sunt Kiss FM, Cosmoprint, SwissPlan.biz şi Embassy Hanul cu Tei.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu