Plăţi online cu Zero Griji – un parteneriat între Okazii.ro și MasterCard, cu susținerea Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor

București, 15 octombrie 2014 – În premieră în România, site-ul de comerț electronic Okazii.ro şi compania MasterCard își unesc forțele pentru a promova siguranța plăților electronice. Peste 2,6 milioane de produse disponibile pe Okazii.ro pot fi achitate cu cardul, iar prin intermediul parteneriatului cu MasterCard utilizatorii Okazii.ro vor fi informați despre cum se pot proteja suplimentar, prin garanția Zero Griji oferită de cardurile emise sub mărcile MasterCard și Maestro.

Clienții care plătesc cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde în lume, au garanția suplimentară Zero Griji. În situațiile în care cardul le este furat, îl pierd sau cardul este folosit în mod neautorizat, își pot recupera banii, respectând condițiile MasterCard. Mai multe informații despre protecția Zero Griji pe www.mastercard.ro/zerogriji.

Susținerea plăților cu cardul face parte dintr-o strategie amplă dezvoltată de Okazii.ro pentru a crește calitatea tranzacțiilor de pe site. În acest context, unul dintre cele mai importante aspecte este dezvoltarea serviciului Garanția de Livrare, un instrument complet de protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.

Ne bucură realizarea acestui parteneriat cu MasterCard, deoarece susţine o direcţie strategică prin care Okazii.ro urmăreşte creşterea numărului de plăţi cu cardul. Noi promovăm această modalitate de plată şi ne dorim să oferim prin intermediul ei cele mai bune condiţii de realizare a tranzacţiilor pentru toţi utilizatorii noştri” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Protecția Zero Griji face exact ce îi spune numele: oferă o experiență lipsită de griji”- declară Gabriel Ghiţă, Head of New Business CEE, MasterCard.Vrem să asigurăm consumatorii că banii lor sunt în siguranță atunci când accesul la ei se face printr-un card MasterCard sau Maestro. Pot cumpăra ce doresc, când doresc, fiind protejați de incidente nefericite prin regula Zero Griji.”- continuă acesta.

„Salutăm inițiativa Okazii.ro și MasterCard de a transmite consumatorilor din România un mesaj de asigurare că sunt protejati atunci când plătesc cu cardul în mediul online”- declară Sorin Mierlea, Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.Ne bucurăm să fim alături de companii importante din zona comerțului electronic, ce desfășoară demersuri consistente în a le oferi românilor liniștea și siguranța de care au nevoie atunci când doresc să tranzacționeze online”- continuă acesta.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi şi second-hand, în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online.

Despre MasterCard
MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Operăm cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriţi-ne pe Twitter @MasterCardNews, participaţi la discuţiile de pe blogul Cashless Conversations şi înregistraţi-vă pentru cele mai noi ştiri, la Engagement Bureau.

Contact de presă Okazii.ro:
Adelina Diaconu
Specialist Comunicare Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389
E-mail: adelina.diaconu@okazii.ro

Contact de presa MasterCard:
Lorena Dinu, lorena.dinu@premiumpr.ro, 0755.060.118

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu