Peste 6 milioane de produse pe Okazii.ro

Au trecut 18 ani de cand Okazii.ro devenea primul site de comert online din Romania. Daca la inceput era o comunitate de vanzatori amatori astazi este o platforma de comert online ce pune la dispozitia utilizatorilor instrumente si servicii menite sa asigure cea mai buna experienta de tranzactionare. Astazi am reusit impreuna sa depasim pragul de 6 milioane de produse active pe site.

6 milioane de produse reprezinta increderea pe care ne-ati acordat-o

Datorita ofertei comerciale avantajoase si a multiplelor integrari cu alte platforme in doar 10 minute poti aduce in Okazii.ro produsele din magazinul tau. Peste 900 de magazine isi vand deja cu succes produsele pe site-ul nostru.


6 milioane de produse inseamna ca vei gasi intotdeauna cea mai buna oferta

Fashion, produse pentru casa, telefoane, masini, apartamente, obiecte de colectie, carti si chiar alimente, cam tot ce iti trece prin minte poti gasi pe Okazii.ro. Oferta variata si sistemul de review-uri iti ofera sansa sa gasesti produsul cel mai potrivit pentru tine.


6 milioane de produse inseamna ca ai toate produsele intr-un singur loc

Cauti, compari ofertele si cumperi usor fara sa mai fie nevoie sa faci research pe zeci de alte site-uri. Poate ca magazinul tau preferat este deja pe Okazii.ro. Cumpara cu incredere, sistemul nostru de calificative te ajuta sa alegi mereu cei mai bun vanzatori.


6 milioane de produse inseamna ca in fiecare zi vei gasi produse interesante

Zilnic, in cadrul Okazii.ro apar produse si magazine noi de care nu stiai. Cu siguranta vei gasi acele produse care te vor ajuta sa iti exprimi stilul si care iti vor face viata mai frumoasa.


6 milioane inseamna doar o etapa, nu ne vom opri aici

Va multumim ca ne-ati fost alaturi in toti acesti ani si va asiguram ca prioritatea noastra va ramane si pe viitor oferirea celei mai bune experiente de tranzactionare.

 

             Alatura-te vanzatorilor  Okazii.ro                                                   Descopera Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu