Peste 2 milioane de produse sunt incluse în sistemul de afiliere Okazii.ro

Okazii.ro oferă vânzătorilor din cadrul platformei promovare online gratuită pe 1600 de site-uri şi bloguri afiliate

hintergrund blumen//hintergrund blumen fotografie//hintergrund blumen echteAcum peste 2 milioane de produse de pe Okazii.ro sunt incluse în sistemul de afiliere. Afiliaţii Okazii.ro vor putea promova de 10 ori mai multe produse decât până acum.
Oricine deţine un site, blog, pagină personală de Facebook, de Twitter, Google + sau canalele personale de Youtube din România poate deveni afiliat Okazii.ro în mai puţin de 5 minute, accesând pagina www.afiliere.okazii.ro.
Cele 2 milioane de produse sunt structurate în 10 categorii principale: Fashion&Beauty; Computere şi electronice; Telefoane Mobile; Filme, muzică, jocuri; Universul copiilor; Librărie; Arta şi obiecte de colecţie; Casă şi grădină; Sport şi Auto-moto. Fiecare afiliat sau potenţial afiliat Okazii.ro poate alege din varietatea mare de produse pe cele specifice, pe care să le poată promova prin intermediul site-ului sau comunităţii sale.
Totodată anunţăm extinderea numărului de instrumente de promovare pe care le punem la dispoziţia afiliaţilor. Astfel, afiliaţii Okazii.ro pot realiza activitatea de promovare prin intermediul: bannerelor orizontale, verticale, fluide şi link-urilor de conversie.

„Printr-un efort tehnic susţinut, platforma de marketing afiliat Okazii.ro oferă acum spre promovare afiliaţilor peste 2 milioane de produse, noi şi second hand. Acestea provin de la vânzătorii noştri persoane fizice şi persoane juridice, dar şi de la magazine online.”, declară Emilia Corban, Senior Marketing Project Manager la Okazii.ro.

Produsele vânzătorilor Okazii.ro beneficiază de promovare suplimentară gratuită prin intermediul a peste 1600 de site-uri şi bloguri afiliate, iar numărul partenerilor afiliaţi Okazii.ro va creşte în următoarea perioadă, estimăm că numărul acestora va ajunge în următoarele 3 luni la 5.000 de afiliaţi. Pentru mai multe detalii, puteţi consulta şi articolul de pe blogul Okazii.ro referitor la acest subiect http://blog.okazii.ro/dublarea-vizibilitatii-okazii-ro-prin-noul-sistem-de-afiliere-seface/.

Cum poţi deveni afiliat Okazii.ro? – Îţi creezi cont de afiliat aici http://afiliere.okazii.ro.
Ce înseamnă să fii afiliat Okazii.ro?
• Să promovezi produse potrivite audienţei/comunităţii tale – ai de ales din peste 2 milioane de produse noi şi second hand;
• Să realizezi marketing bazat pe performanţă împreună cu cele mai importante site-uri şi bloguri din România – peste 1600 de site-uri si bloguri din România;
• Să alegi instrumentele de promovare specifice – ai 4 instrumente de promovare;
• Să faci parte din comunitatea afiliaţilor Okazii.ro;
• Să primeşti comision pentru orice tranzacţie încheiată prin intermediul site-ul/blogului/paginii tale de Facebook, de Twitter, Google + sau canalelor personale de Youtube.

Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta pe e-mail la adresa afiliere@okazii.ro sau telefonic la numărul 021/209.53.58.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online. În prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Un comentariu la „Peste 2 milioane de produse sunt incluse în sistemul de afiliere Okazii.ro

Comentariile sunt închise.