Parteneriat între Okazii.ro și Paravion.ro pentru licitarea pachetelor turistice

București, 28 aprilie 2015 – În urma unui parteneriat încheiat recent, Paravion.ro va aduce pe Okazii.ro pachete turistice speciale care pot fi achiziționate prin licitații bilunare, la prețuri începând de la 1 RON. În acest fel, site-ul de comerț electronic Okazii.ro își diversifică ofertele, punând la dispoziția utilizatorilor noi posibilități pentru achiziționarea unor servicii la prețuri foarte avantajoase.

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitație prin intermediul site-ului Okazii.ro, prețul acestora urmând să fie stabilit de utilizatori. Prima licitație de acest fel se desfășoară în perioada 27-29 aprilie 2015, Okazii.ro promovând o excursie pentru două persoane în insula Zakynthos din Grecia. Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopți de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus. Cine dorește să participe la această licitație o poate face plasând o ofertă de preț prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro.

Încheierea parteneriatului cu Paravion.ro face parte din strategia Okazii.ro de a oferi produse diversificate și accesibile utilizatorilor, având în vedere și interesul crescut pentru achiziționarea online a serviciilor turistice. Pentru că perioada concediilor se apropie, cei care nu și-au facut încă rezervări au posibilitatea de a achiziționa pe Okazii.ro un pachet de servicii foarte avantajos.

Licitatiile reprezintă un sistem prin care Okazii.ro le oferă utilizatorilor șansa de a cumpăra anumite produse la prețuri foarte bune. Cumpărătorii pot licita timp de trei zile, iar la final va fi declarat câștigător cel care a oferit cel mai mare preț. Cei care doresc să participe la prima licitație Paravion pot accesa următorul link.

 

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerț online din România, care conecteaza lunar milioane de cumpărători și vânzători. Cu peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

 

Despre Paravion.ro
Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Contact Okazii.ro
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu