Okazii Sales, reduceri la peste 37.000 de produse din zeci de magazine

Românii pot beneficia de reduceri de până la 75% la peste 37.000 de produse din magazine. Campania „Okazii Sales” va dura până pe 10 februarie 2013.
Utilizatorii vor putea achiziţiona la preţ redus articole de îmbrăcăminte şi încălţaminte, produse electronice şi electrocasnice, telefoane mobile, cărţi, cosmetice, ceasuri, jucării sau articole sportive.
Pasionaţii de shopping vor avea ocazia să facă economii în valoarea totală de peste 1.000.000 de Euro.

Timp de 2 săptămâni, în perioada 29 ianuarie – 10 februarie 2013, campania Okazii Sales oferă românilor preţuri mici şi foarte mici pentru mai bine de 37.000 de produse. Mai sunt doar 5 zile în care utilizatorii se pot bucura de discount-uri de până la 75%, la peste 37.000 de produse.
Produsele campaniei provin din partea a peste 40 de magazine din platforma de magazine Okazii.ro, şi anume: The Body Shop, Chicco,DOMO,Quickmobile,TinaR, LaRedoute,Toys, FashionUP, Nooncopenhagen, Sportaddict şi multe altele. Preţurile vor fi reduse cu până la 75% la produse din categoriile Fashion&Lifestyle, Telefoane mobile, Electronice, Electrocasnice, Sport, Casă şi gradină, Jucării, Produse pentru copii, Cărţi, Filme şi Jocuri.
„Este pentru prima dată când magazine, care în mod tradiţional realizau campanii de reduceri offline, vin acum în mediul online şi realizează o campanie unică pe Okazii.ro. Pentru a evita aglomeraţia din magazine, obişnuită în acestă perioadă, printr-un simplu click utilizatorii pot accesa peste 37.000 de produse din zeci de magazine. Ne aşteptăm la un număr foarte mare de vizitatori, care să profite de reducerile consistente, de varietatea mare de produse şi de oferta magazinelor prezente pe Okazii.ro”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.

Campania va fi realizată de Okazii.ro în parteneriat cu peste 40 de magazine online prezente în Platforma de Magazine Okazii.ro. Acestea vor aduce în campania de reduceri Okazii Sales, branduri de renume cum ar fi: Puma, Adidas, Nike, Kappa, Converse, The Body Shop, Chicco, Meinl, Dunlop şi multe altele.
În permanenţă pe parcursul celor două săptămâni de campanie Okazii Sales, ofertele vor fi reactualizate, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cat mai multe produse cu discount.

Totalul discount-urilor oferite în cadrul campaniei depăşeşte valoarea de 1.000.000 euro, iar printr-un simplu click, utilizatorii pot beneficia de aceste reduceri consistente fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze prin magazine.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu