Numarul de tranzactii din platforma de Magazine Okazii.ro este in crestere

Bucuresti, 10 septembrie 2015 – Okazii.ro continua procesul de dezvoltare a platformei de magazine, oferind noi oportunitati pentru vanzatorii profesionisti, in scopul cresterii calitatii tranzactiilor.

Numarul mare de produse noi, posibilitatea de a achizitiona produse cu factura si garantie din magazinele online, diversitatea ofertelor si preturile convenabile au determinat o crestere cu peste 10% a numarului de tranzactii realizate prin intermediul acestei platforme de la inceputul anului 2015. Acestea reprezinta in acest moment 40% din numarul total al tranzactiilor de pe Okazii.ro.

Pe langa tarifele avantajoase de listare a produselor, magazinele online inscrise in platforma Okazii.ro beneficiaza permanent de noi dezvoltari si optimizari ale serviciilor, lucru care le permite o crestere a performantelor si simplificarea activitatii. Okazii.ro ofera in acest moment posibilitati de import automat al produselor pentru magazine dezvoltate pe cele mai utilizate platforme de comert online: Magento 1.9, CS-Cart, Prestashop, Opencart si Woocommerce.

Reprezentand o piata de desfacere suplimentara pentru orice vanzator care detine un magazin online sau offline, Okazii.ro vine si cu avantaje speciale. Printre acestea amintim posibilitatea de a crea un istoric al magazinului pe site (lucru care determina o crestere a increderii cumparatorilor si ofera sansa de a spori numarul de tranzactii) sau pozitionarea buna in motoarele de cautare pentru foarte multi dintre termenii importanti in comertul online romanesc. De asemenea, magazinele nou venite pe Okazii.ro sunt sustinute prin includerea frecventa a produselor in campaniile organizate pe site si beneficiaza de servicii de promovare mai ieftine.

Noua serie de dezvoltari face parte dintr-un proiect mai amplu prin care Okazii.ro isi propune sa atraga magazine mari si mici intr-o platforma in care elementele cheie sunt calitatea tranzactiilor si satisfactia fiecarui utilizator.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerţ online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători şi vânzători. Cu peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

 

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu