Noi imbunatatiri in listele de produse pe Okazii.ro

De curand, Okazii.ro a introdus o noua varianta pentru listarea produselor, urmarind imbunatatirea experientei de navigare a utilizatorilor. Optimizarea s-a realizat prin adaugarea unor elemente noi, menite sa conduca la sporirea performantelor inregistrate de listele de produse. Iata cateva dintre cele mai importante modificari:

Fotografii mai mari ale produselor
In urma analizei datelor si a feedback-ului colectat de-a lungul timpului de la utilizatorii nostri, am identificat dorinta cumparatorilor de a putea vedea fotografiile produselor la dimensiuni mai mari. Prin intermediul acestora, cumparatorii pot observa detalii sau caracteristici ale produsului de care sunt interesati, iar decizia de cumparare poate veni mai rapid.

Galerie foto in listare
Produsele pentru care vanzatorul a pregatit mai mult de o poza beneficiaza si de galerie foto in listare. Aceasta permite utilizatorilor sa acceseze rapid toate pozele unui produs, direct din listare, urmarind produsul din unghiuri diferite sau in contexte care ii evidentiaza calitatile.

long bridesmaid dresses

long bridesmaid dresses

Scurta descriere a produselor
In noua varianta, scurta descriere este afisata sub titlul produsului, direct in listare, iar cumparatorii vor putea vedea foarte usor toate informatiile suplimentare introduse de vanzator in procesul de punere in vanzare. O alta modificare, la fel de importanta, este legata de indexarea acestei scurte descrieri a produsului in motorul de cautare al Okazii.ro. Atunci cand un utilizator va realiza o cautare in cadrul site-ului, cautarea se va face si in continutul scurtelor descrieri. Produsele pentru care vanzatorul a adaugat si o scurta descriere vor beneficia astfel de o vizibilitate sporita atat la cautari, cat si la navigarea in listele de produse.

2

Pentru optimizarea rezultatelor, vom continua procesul de testare a modului de prezentare a produselor in listari. In viitor este posibil sa mai apara anumite modificari sau elemente noi, menite sa ofere utilizatorilor o experienta de navigare cat mai buna.

Shop cheap wedding veil.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu