MegaPromoție pentru Vânzătorii Debutanți pe Okazii.ro

Vrem să te bucuri și mai mult de prima vânzare! Okazii.ro oferă un bonus special vânzătorilor care finalizează cu succes prima tranzacție:

Promoția pentru Debutanți: La alimentarea contului, primeşti automat un SuperBonus!

Creditul bonus poate fi utilizat pentru orice tip de listare sau promovare care te va ajuta la o vânzare viitoare. În plus, eşti sigur că nu vei uita de plata promovărilor pentru luna viitoare 😉

Există două niveluri ale promoției:

– în cazul în care, după prima vânzare, cumulezi în cont un debit între 0 si 3 EUR, la o alimentare de minim 5 EUR vei primi un bonus de 2 EUR.

– în cazul în care, după prima vânzare, cumulezi în cont un debit mai mare de 3 EUR, la o alimentare de minim 10 EUR vei primi un bonus de 5 EUR.

Promoţia se adresează persoanelor fizice care încheie pentru prima dată o tranzacție de tip vânzare pe Okazii.ro și este valabilă pentru primele 10 zile de la încheierea vânzării. În cazul închiderii contului, bonusul primit prin promoție nu va putea fi restituit la retragerea fondurilor disponibile.

Bonusul se acordă pentru toate modalitățile de alimentare a contului.

*Pentru plățile prin Paypal suma minimă ce poate fi alimentată este de 10 EURO plus TVA, iar pentru cele prin mandat poștal de 20 EURO plus TVA.

*Promoția este disponibilă doar pentru conturile de utilizator înregistrate în cadrul Okazii.ro în calitate de persoană fizică.

Pentru detalii suplimentare, poţi să ne scrii la adresa suport@okazii.ro

La Multe Tranzacţii!

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu