Magazinul TinaR, din martie şi pe Okazii.ro

Din martie, retailerul român de modă TinaR vinde şi pe Okazii.ro, într-un magazin dedicat ce reuneşte peste 800 de piese pentru femei de toate vârstele, la adresa http://magazine.okazii.ro/tinar.

 

Anul 2012 anunţă mişcări importante pe piaţa modei din România, clienții orientându-se tot mai mult către cumpărăturile online. Urmându-i, TinaR a decis să crească vizibilitatea ofertei sale prin parteneriatul cu Okazii.ro.

 

„Noutatea momentului pe platforma magazine.Okazii.ro o reprezintă lansarea magazinului TinaR. Practic, utilizatorii noştri din orice loc din România vor avea de acum la dispoziţie o modalitate extrem de simplă de a cumpăra produsele TinaR, rapid şi sigur, printr-un click.”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

„Parteneriatul cu Okazii e un pas important pentru TinaR, brand autohton care în 2012 îşi sărbătoreşte majoratul. De câteva luni ne căutăm fanele-clientele şi online iar în universul construit de Okazii pentru fashioniste sigur le vom găsi uşor! Cadoul de lansare pentru ele: reducere de 25% la colecţia de primăvară.”, spune Paula Negrea, Marketing&Communication Manager TinaR.

 

În magazinul TinaR de pe Okazii se găsesc piese pentru două generaţii de femei: modele cool, foarte în tendinţe, pentru tinerele de 20 de ani şi modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecătoare, pentru femeile de 40 de ani. Preţurile nu depăşesc 200 de lei!

 

 

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial în 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu 1,4 milioane de produse listate în toate categoriile şi peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

 

Despre TinaR

TinaR este cel mai cunoscut brand românesc de modă,  fiind pe piaţă de 18 ani. Are aproximativ 20 de magazine în Bucureşti şi în alte 6 oraşe din ţară.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu